Očkování Hexa rozestupy

79
23.11.23 17:41

Očkování Hexa rozestupy

Ahoj. Syn byl 21.3.2023 na druhé hexavakcině očkování. Od září nám to stále vychází na třetí dávku vždy s rýmou nebo kašlem. Dnes to Dr opět odložila, což mi vůbec nevadí, ale jde o to, že nám dala termín před Vánoci a první syn měl tehdy reakce, tak nechci aby jsme měli kvůli tomu omezené Vánoce. Můj dotaz zní, kdybych to odložila na leden, stane se něco? Jaký maximální rozestup jste měli mezi 2. a 3. dávkou? Děkuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15083
23.11.23 17:57

Ctvrta dcera se narodila koncem unora. Prvni hexu mela 26. 7., druhou 10. 12. a treti 20. 9. nasedujiciho roku. I ta prvni byla odkladana kvuli nemocem. Druha take - nekolikrat nachlazeni, 2× kliste, sesta nemoc. Treti myslim nebyla cilene odkladana, ale proste to tak vyslo. Resili jsme vazne zdravotni potize druhorozene, stehovali jsme se, nova doktorka mela dovolenou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44319
23.11.23 18:35
@Veruna123 píše:
Ahoj. Syn byl 21.3.2023 na druhé hexavakcině očkování. Od září nám to stále vychází na třetí dávku vždy s rýmou nebo kašlem. Dnes to Dr opět odložila, což mi vůbec nevadí, ale jde o to, že nám dala termín před Vánoci a první syn měl tehdy reakce, tak nechci aby jsme měli kvůli tomu omezené Vánoce. Můj dotaz zní, kdybych to odložila na leden, stane se něco? Jaký maximální rozestup jste měli mezi 2. a 3. dávkou? Děkuji:)

Normálně jí to řekni. Taky si plánuju očkování dcerky podle našeho harmonogramu tak, aby mi případná reakce nezasahovala do nějakých aktivit třeba se staršími dětmi nebo abych nebyla potom v práci, ale byla s ní. Doktorka je s tím Ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
23.11.23 18:56

Nestane se nic. My máme mezi druhou a třetí 28 měsíců (dočasná kontraindikace). A protilátky ok. Je to teda dost hraniční, ale to není váš případ, takže úplně v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
34322
24.11.23 00:35

Klidne rok i dele.

Ockovat tesne pred Vanoci muze jenom uplny blazen.

Navic pred i po ocku by si mel clovek odpustit kolektiv a davy, aby do toho neco nechytl, po ockovani je bunecna imunita hodne oslabena cca 14 dni.
A to moc nejde dohromady s vanocnimi navstevami sirokeho pribezenstva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek