Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Ahoj, malý dostal rýmu a doktorka mi řekla, že to na očkování vůbec nevadí, ať přijdeme… Mně se to nezdá, měl to tak někdo taky? Má 2 měsíce teplotu nemá
Ne, žádné očkování jsem nedávala, pokud dítě bylo nemocné, i jenom „nakřáplé“. Imunita v tu dobu musí pracovat na něčem jiném, než zpracování vakcíny. Ale vím, že někteří lékaři/rodiče to neřeší.
Tak spouste lekaru je to fuk, ale jejich dite to neni.
Normalne to odloz.
Nesla bych, vždycky odkládám při nemoci očkování, i při obyc ryme. A to i tehdy, když není nemocne to dítě co se má ockovat, ale jsou nemocní ostatní a je velká šance, ze to chytí taky.
Příspěvek upraven 26.10.23 v 10:51
Vakcína na rotaviry se polyká ![]()
Tam by snad drobná rýma nemusela vadit? Když vakcína jde do žaludku?
@jejjej píše:
Vakcína na rotaviry se polyká
@jejjej píše:
Vakcína na rotaviry se polyká
Je to ziva vakcina a zadna sranda, zvlast proto, ze se dava v tak brzkem veku.
Dítě se má očkovat ve chvíli, kdy je nejméně 14 dní zdravé nejen ono, ale také všichni členové domácnosti. Obě mají je děti (3 roky a 5 měsíců )byly teď na očkování hexavakcinou a starší nechodila 14 dní před a po do školky, aby něco nepřinesla. Je úplně jedno, jakým způsobem se vakcína dostane do těla, působí stejně. Takže já bych šla nejdřív 14 dní po uzdravení.
Ahoj, malý dostal rýmu a doktorka mi řekla, že to na očkování vůbec nevadí, ať přijdeme… Mně se to nezdá, měl to tak někdo taky? Má 2 měsíce teplotu nemá