Očkování po neštovicích

34473
15.2.19 12:32

Měl by být rozestup minimálně měsíc. Taky to řeším, i když s jiným očkováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5314
15.2.19 12:42

Moje děti teď měli neštovice. Je jim 5,5. Co jsem se dočetla, tak po neštovicích se má očkovat nejdřív za půl roku. Imunita je hodně oslabená. I doktorka mi to takhle schválila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
15.2.19 12:48

No, dcera měla po neštovicích (měla je tedy v 7. letech) ještě po 3. měsících zduřelé mízní uzliny v tříslech (na preventivce a doktorka říkala, že to je na imunitu darda a ty uzliny mohou být takto zduřelé ještě nějakou dobu a je to po neštovicích normální).

Rozumné mi připadá opravdu nejdříve za půl roku, jak píše @Popokatepetla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.19 12:55

Po mesici.Byla to prvni davka

• Citovat
  • Upravit
41
15.2.19 13:57
@Anonymní píše:
Po mesici.Byla to prvni davka

A kolik malému nebo malé bylo? A jak to snášela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
15.2.19 16:15

Ockujete určitě schéma 2+1, najed si na otázku o prodloužení intervalu - je to sedmá otázka. https://www.vakciny.net/…_2016_07.htm#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
16.2.19 21:07

Rozestup mezi první a druhou dávkou může být až 6 měsíců, takže určitě nejdřív za ten půlrok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.4.19 19:32

Očkovanie pred tehotenstvo

Dobri deň chcem sa spitat na vás názor na očkovanie proti neštoviciam (ovčie kiahne) v Detve ich manželka neprekonala pri výskyte vraj môžu dosť vážne ohroziť nenarodené dieťa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
9.4.19 21:22
@Jakuubb píše:
Dobri deň chcem sa spitat na vás názor na očkovanie proti neštoviciam (ovčie kiahne) v Detve ich manželka neprekonala pri výskyte vraj môžu dosť vážne ohroziť nenarodené dieťa

Já ač to očkování úplně nemiluju, sama bych se před těhotenstvím naočkovat nechala. Jednak z důvodu, který píšeš, za druhé dítě neštovice třeba ve školce chytí a ona je dostane od něj - asi není moc oč stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
15.4.19 01:31
@Jakuubb píše:
Dobri deň chcem sa spitat na vás názor na očkovanie proti neštoviciam (ovčie kiahne) v Detve ich manželka neprekonala pri výskyte vraj môžu dosť vážne ohroziť nenarodené dieťa

Ať si nejdřív nechá nabrat protilátky, mohla je prodělat bezpříznakově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
15.4.19 04:33

Poradila bych se s doktory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie