Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ne, počkala bych dva týdny a nechala naočkovat až bude mimčo zcela zdravé. Na druhou stranu nesouhlasím s tím, že máte čas a nic neuteče… protože ty nemoci, proti kterým se očkuje se tě nebudou ptát, jestli můžou přijít až za půl roku…
Jo, nechala první, rýmu pak měla další 3 měsíce + různé nú. Když bych neočkovala, tak nevím, jak dlouho by rýmu měla. A když bych očkovala bez rýmy, tak nevím, jestli by nú byly takové, jaké byly.
Ale vzhledem k tomu, že můj praktik chce, abych při očkování byla zcela zdráva, tak jsem si to přenesla i na dítě.
@Hadumi píše:
Jo, nechala první, rýmu pak měla další 3 měsíce + různé nú. Když bych neočkovala, tak nevím, jak dlouho by rýmu měla. A když bych očkovala bez rýmy, tak nevím, jestli by nú byly takové, jaké byly.
Ale vzhledem k tomu, že můj praktik chce, abych při očkování byla zcela zdráva, tak jsem si to přenesla i na dítě.
Co myslite nu?
@Black Cat píše:
Ne, počkala bych dva týdny a nechala naočkovat až bude mimčo zcela zdravé. Na druhou stranu nesouhlasím s tím, že máte čas a nic neuteče… protože ty nemoci, proti kterým se očkuje se tě nebudou ptát, jestli můžou přijít až za půl roku…
Dekuji, souhlasim. Bubec, kdyz mame druhou starsi a vsude s ni behame. Jenze red spis resim, ze tu rymu uz mame dva tydny a zadny posun, tak dva tydny klidne jeste pockam, ale pokud ji bude mit nadale? Ted byla skoro 10 dni doma v teple a nic, nechapu. ![]()
@Halamka píše:
Vzdyt ma cas, je brzy. Vubec nevadi, kdyz zacnete za 3 nebo 6 mesicu. Schema 2+1. V 10. mesici prvni, ve 12. mesici druhou a za rok od druhe treti.
Zadny stres.
To už nebude tak snadné, přijde nová vyhláška a s ní ta správná šikana.
@Crackell píše:
Dekuji, souhlasim. Bubec, kdyz mame druhou starsi a vsude s ni behame. Jenze red spis resim, ze tu rymu uz mame dva tydny a zadny posun, tak dva tydny klidne jeste pockam, ale pokud ji bude mit nadale? Ted byla skoro 10 dni doma v teple a nic, nechapu.
To je krásný, výstižný slovo!! To řekni té doktorce, až bude mít problém.
@Crackell píše:
Dekuji, souhlasim. Bubec, kdyz mame druhou starsi a vsude s ni behame. Jenze red spis resim, ze tu rymu uz mame dva tydny a zadny posun, tak dva tydny klidne jeste pockam, ale pokud ji bude mit nadale? Ted byla skoro 10 dni doma v teple a nic, nechapu.
Já bych tam klidně zašla, ať ji poslechne, jestli jí to třebas nesedlo na průdušky a podobně. Že se to táhne a to se ti nelíbí. Rozhodně jí řekni, že přijdeš na očkování až bude malá úplně zdravá. Bez tvého souhlasu ti ji naočkovat nemůže. Prostě vůbec nesmí! Takže si s tím nelam hlavu, že se třebas bude tvářit divně.
![]()
Ne nenechavam. Už přes měsíc odkladam preockovani na pneumokoky. Vždy ma týden rýmu a pak je týden ok tak si říkám ze ten další týden ho necham a má zase kašel a takhle pořád dokola. Dokud nebude 100% fit nikdo me k tomu nedonuti naštěstí doktorka ma stejný názor.