Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, nevíte, kdy je možné nechat očkovat dítě proti žloutence typu A? Díky…
ahoj Taz,
nám doktorka doporučila za půl roku po všech povinných očkováních.
Pa
My byli minuly tyden, ptala se nas sestra, zda mame za sebou vsechna ostatni povinna ockovani. Ja si myslim, ze se muze ockovat i drive,ale ockovaci kalendar je dost natriskany, tak nam prave doporucil doktor pockat az po povinnych.Zloutenka se totiz musi preockovat po 6-12m znova.
Holky, díky. Malej právě nastoupil do školky a mně docvaklo, že jsem na to očkování úplně zapomněla. Měla jsem to v plánu prodiskutovat s dr. před nástupem, nevěděla jsem totiž, od jakého věku očkují… Přesně jako ta kovářova kobyla…
A ted je prozměnu pořád nastydlej, takže to nepřichází v úvahu… No, jsem blbá… Snad bude přes léto zdravější…
My jsme prvního nechali očkovat ve třech letech, pak po půl roce přeočkování. ![]()
Naše Dr. ho doporučuje hlavně pro školní děti - s tím, že děti do tří let a školkové děti jsou ještě hodně pod dozorem… Což už školáčci nejsou.
L.
My jdeme na očkování asi příští týden, vakcíny už mám doma, jsou teď v akci -20%. Začali jsme chodit do školky. Pediatr doporučil, je to dobré i na dovolené do ciziny ![]()
synkovi byly 3 roky a dohodly jsme se s doktorkou, že mu první dávku dá v létě… v září jde do školky…a u staršího syna jsem myslím platila tisícovku za každou a bylo to vloni… tak myslím, že se to nezdražilo..a bohužel asi ani zásadně nezlevnilo ![]()
Teď je vakcina za cca 750,–- po celý květen. Mě přispívá pojišťovna 1000,–- takže mě celé očkování vyjde na 500,–- což je myslím, víc než dobré ![]()
No my jsme ji dostali právě dnes… žloutenku.. jedeme za měsíc do Španělska na dovolenou a tak nám ji doktorka píchla - jinak nám je 16 měsíců a nemáme kvůli nemocnosti všechna očkování a nic jako nenamítala, nevíc jsme byli právě u té co rozhoduje o očkování - nevím přesně jak se ta specializace jmenuje - imunologie nebo tak nějak
Ahoj, my byli zrovna včera. Malému jsou 2 roky a 4 měsíce, doktorka doporučila před nástupem do školky. Jak už psali přede mnou, teď je vakcína „v akci“, platila jsem 780,– Kč. Po 6-ti měsících je přeočkování - za tu samou cenu.
..tak to je celkem úspora…doktorka se nám vrací ve čtvrtek z dovolené, tak to ještě snad stihnem do konce května nakoupit
díky za tip ![]()