Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
no jsem zvědavá. to by mě teda nasrala. Za první by to vůbec nefungovalo- poloviční dávka a za drhé vyhozené peníze…
a to jsem si doktorku vychvalovala
Rozhodně celé. Ale my jsme si to vyzvedávali na recept sami, měla jsem doma v lednici dvě balení a vždy si na očkování jedno přinesla.
příště budu moudřejší. Nějaké větší balení není,že to je blbost. Protože přesně koukala kde je půlka nějaká rýska tam byla. A vyloženě pár kapiček dala malé. ![]()
elisbetka píše:
příště budu moudřejší. Nějaké větší balení není,že to je blbost. Protože přesně koukala kde je půlka nějaká rýska tam byla. A vyloženě pár kapiček dala malé.
Ještě mě napadlo,ale nejsem si tím jistá,že v těch vakcínách,ať do svalu nebo do pusinky,bývá očkovaví látka,ale i něco vzduchu.....nedávala si spíš pozor na to,aby prckovi nestříkla do pusinky zbytečně vzduch?.....i když,to by asi nevadilo,nevím.....nic jiného mě nenapadá. ![]()
hofka píše:
Rozhodně celé. Ale my jsme si to vyzvedávali na recept sami, měla jsem doma v lednici dvě balení a vždy si na očkování jedno přinesla.
I my ![]()
zopka píše:elisbetka píše:Ještě mě napadlo,ale nejsem si tím jistá,že v těch vakcínách,ať do svalu nebo do pusinky,bývá očkovaví látka,ale i něco vzduchu.....nedávala si spíš pozor na to,aby prckovi nestříkla do pusinky zbytečně vzduch?.....i když,to by asi nevadilo,nevím.....nic jiného mě nenapadá.
příště budu moudřejší. Nějaké větší balení není,že to je blbost. Protože přesně koukala kde je půlka nějaká rýska tam byla. A vyloženě pár kapiček dala malé.
To si nemyslím, spíš elisbetku jednoduše ošidila. No jsem zvědavá na výsledek, pak písni!
To měla prý větší dávku pro dvě děti. Dnes dala normální celou a byla o dost menší. Tak má štěstí.....
je to Zajímavé,že Evi ? Ale opravdu ta stříkačka byla menší než minule.
HOlky prosím vás, ted mi kámoška psala že prý když absolvujete ty tři dávky rotarixu, tak prý pak ještě po nějaké době se všechny tři opakují, nevíte co je na tom pravdy?
RomcaS píše:
HOlky prosím vás, ted mi kámoška psala že prý když absolvujete ty tři dávky rotarixu, tak prý pak ještě po nějaké době se všechny tři opakují, nevíte co je na tom pravdy?
To si musela splést s jiným očkováním. Rotarix se dává dvakrát a pak už nee.
tak dvakrát snad určitě ne, už jsme byli po měsíci na druhém očkování a třetí nás čeká za půl roku. Ale prý se to pak ještě opakuje vše znovu, tak nevim.
A jseš si jistá, že Rotarix?? Nepleteš si to s jiným? Rotarix je ten, co se vstříkává do pusinky. A platí se za něj 4tisíce a vyzvedává v lékárně.
jj, dávali mu ho do pusinky, jenže ted sem četla jinou diskuzi a tam píšou ještě o jiným a tam se dávají tři dávky a u rotarixu dvě, tak už nevím. A ohledně té ceny, kámoška byla u jiné pojištovny než vzp a platila daleko víc než já. musim se na to zeptat doktorky.