Očkování Rotarixem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
971
12.9.11 15:42

no jsem zvědavá. to by mě teda nasrala. Za první by to vůbec nefungovalo- poloviční dávka a za drhé vyhozené peníze… :cert: a to jsem si doktorku vychvalovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
12.9.11 16:35

Rozhodně celé. Ale my jsme si to vyzvedávali na recept sami, měla jsem doma v lednici dvě balení a vždy si na očkování jedno přinesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
12.9.11 17:05

příště budu moudřejší. Nějaké větší balení není,že to je blbost. Protože přesně koukala kde je půlka nějaká rýska tam byla. A vyloženě pár kapiček dala malé. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
12.9.11 17:17
elisbetka píše:
příště budu moudřejší. Nějaké větší balení není,že to je blbost. Protože přesně koukala kde je půlka nějaká rýska tam byla. A vyloženě pár kapiček dala malé. :think:

Ještě mě napadlo,ale nejsem si tím jistá,že v těch vakcínách,ať do svalu nebo do pusinky,bývá očkovaví látka,ale i něco vzduchu.....nedávala si spíš pozor na to,aby prckovi nestříkla do pusinky zbytečně vzduch?.....i když,to by asi nevadilo,nevím.....nic jiného mě nenapadá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
12.9.11 17:39
hofka píše:
Rozhodně celé. Ale my jsme si to vyzvedávali na recept sami, měla jsem doma v lednici dvě balení a vždy si na očkování jedno přinesla.

I my :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
12.9.11 17:40
zopka píše:
elisbetka píše:
příště budu moudřejší. Nějaké větší balení není,že to je blbost. Protože přesně koukala kde je půlka nějaká rýska tam byla. A vyloženě pár kapiček dala malé. :think:
Ještě mě napadlo,ale nejsem si tím jistá,že v těch vakcínách,ať do svalu nebo do pusinky,bývá očkovaví látka,ale i něco vzduchu.....nedávala si spíš pozor na to,aby prckovi nestříkla do pusinky zbytečně vzduch?.....i když,to by asi nevadilo,nevím.....nic jiného mě nenapadá. :nevim:

To si nemyslím, spíš elisbetku jednoduše ošidila. No jsem zvědavá na výsledek, pak písni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
13.9.11 11:58

To měla prý větší dávku pro dvě děti. Dnes dala normální celou a byla o dost menší. Tak má štěstí.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
13.9.11 13:20
:think: :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
13.9.11 16:33

je to Zajímavé,že Evi ? Ale opravdu ta stříkačka byla menší než minule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
14.10.11 09:09

HOlky prosím vás, ted mi kámoška psala že prý když absolvujete ty tři dávky rotarixu, tak prý pak ještě po nějaké době se všechny tři opakují, nevíte co je na tom pravdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
14.10.11 10:41
RomcaS píše:
HOlky prosím vás, ted mi kámoška psala že prý když absolvujete ty tři dávky rotarixu, tak prý pak ještě po nějaké době se všechny tři opakují, nevíte co je na tom pravdy?

To si musela splést s jiným očkováním. Rotarix se dává dvakrát a pak už nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
14.10.11 15:03

tak dvakrát snad určitě ne, už jsme byli po měsíci na druhém očkování a třetí nás čeká za půl roku. Ale prý se to pak ještě opakuje vše znovu, tak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
14.10.11 20:32

A jseš si jistá, že Rotarix?? Nepleteš si to s jiným? Rotarix je ten, co se vstříkává do pusinky. A platí se za něj 4tisíce a vyzvedává v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
15.10.11 08:42

jj, dávali mu ho do pusinky, jenže ted sem četla jinou diskuzi a tam píšou ještě o jiným a tam se dávají tři dávky a u rotarixu dvě, tak už nevím. A ohledně té ceny, kámoška byla u jiné pojištovny než vzp a platila daleko víc než já. musim se na to zeptat doktorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek