Očkování štěněte

502
10.12.13 19:37

Očkování štěněte

Ahojky, mám takový dotaz budeme si s přítelem brát štěně, které je narozeno v září, tudíž mu je 4.měsíce a nebylo ani jednou očkováné. Dá se naočkovat i takhle později? A jaká se pohybuje cena všech očkování? Děkuji moc za rady!! :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
10.12.13 19:39

Dá se naočkovat kdykoliv… cena je různá co veterina a kraj to úplně jiné peníze našla jsem rozdíly i ve stokorunách..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
10.12.13 19:40

Základní očkování stojí okolo 300, pak za 3 týdny přeočkovat takže další 300 a v 6ti měsících vzteklina. Za tu jsme dávali něco pod 400 a má ji na 3 roky ;) Ale je to jak kde. Někde dražší někde levnější ;)

• Citovat
  • Upravit
502
10.12.13 19:41
@werunkaw123 píše:
Dá se naočkovat kdykoliv… cena je různá co veterina a kraj to úplně jiné peníze našla jsem rozdíly i ve stokorunách..

Dobře, děkuji, já právě myslela že je to problém když nebude hned od narození naočkován :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
10.12.13 19:42
@Nejhodnější píše:
Základní očkování stojí okolo 300, pak za 3 týdny přeočkovat takže další 300 a v 6ti měsících vzteklina. Za tu jsme dávali něco pod 400 a má ji na 3 roky ;) Ale je to jak kde. Někde dražší někde levnější ;)

Počítám že s cenou to bude individuální dle kraje, děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
10.12.13 19:43

@krystinka.a tohle problém určitě nebude… (a jinak štěňata se neočkují hned po narození :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
10.12.13 19:46
@werunkaw123 píše:
@krystinka.a tohle problém určitě nebude… (a jinak štěňata se neočkují hned po narození :lol: )

aha :D já měla za to že jo :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
10.12.13 19:49

@krystinka.a První očkování se dává na 8 týdnech jestli si to dobře pamatuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
10.12.13 19:55

Dala bych jednu, po třech týdnech přeočkování + vzteklina :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
10.12.13 21:20

Jestli stene neni ve ctyrech mesicich ockovane, tak bych si radne proklepla chovatele. Ockovani je soucasti zakladni pece a vetsinou kdo neockuje, tak ani neodcervuje, tak at pak nejste neprijemne prekvapeni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
10.12.13 21:36

V tomto věku už stačí dat pouze dvě dávky očkování. Ocluje se jedna na infekcni choroby - psinka, parvoviroza a td, ta se za cca 3 týdny zopakuje a pak společně s ni nebo pozdeji dáte dávku vztekliny. Že zákona musi byt jen vzteklina, ostatní je na vás. Osobně ockuji štěňata co nejpozději nez jdou do rodin. Prave pred par tydny nám jedno stěně uhynulo. Nezvladlo očkování. Svoje psy jiz ockuji jen na vzteklinu, kvůli zákonům. důležitější je odcerveni, ja doporučuji spise nechat vyšetřit hovinko na parazity. Stojí to par korun a vite, jestli je potreba odcervit, zbytečně do něj nervete chemii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
10.12.13 21:41

Takže štěně by mělo poprvé očkované od 8týdnu, za 3-4týdny se to musí přeočkovat, pak se zas musí přeočkovat. Toto se dává buď spolu se vzteklinou nebo zvlášť infekce a vzteklina. Vzteklina se dává od 12týdnů. Musí se dát do půl roku věku štěněte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
10.12.13 21:44

No tak podle mého je to dost divné, že štěně není ve 4 měsících očkované, asi bych se pídila proč..Z jakého důvodu to chovatel zanedbal…První očkování je v 6 týdnech, pak v 9 a poslední ve 12 týdnu..tedy pokud je štěndo zdravé…Já osobně třeba vzteklinu dávám zvlášť až kolem 4-5 měsíce a radím to všem majitelům mých odchovánků…Docela by mě zajímalo, jestli byli vůbec štěnda odčervena atd…aby jste nekupovala zájíce v pytly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
10.12.13 21:52

Tak může jít o stěně ze špatných podmínek a pod. Prostě.ockovane.neni,to už se. nezmeni, tak se.hod naovkuje teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
11.12.13 05:07

Teˇuž by mělo stačit schéma 8. týden - přeočkování 11.týden+vzteklina.. Takže jen 2 injekce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný