Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@sovicka1 poradila bych se s dr., ale logika mi dává, že imunosuprese se jí snaží úmyslně potlačit, tak jí nějak podporovat asi uplně vhodné není..
Hlívu jsem koupila v lékarně Dr.Maxe,mají ted akci 1+1 zdarma, jsout o pilule.
a prý pro děti mají hlívu ustřičnou v sirupu, to mi říkala lékárnice.
Jj, tuhle chybu jsem před 3lety taky udělala…také to bylo hrazené zaměstnavatelem…očkovaná jsem byla v lednu a asi 14dní po přeočkování proti tetanu..(Tehdy jsem se ještě o očko nezajímala
) a do 3hodin nastoupily horečky, bolest zad, kloubů celého těla, zvracení, malátnost..zkrátka chřipka, jak když ji vyšije…a já pochopila, že do té doby jsem byla vždy jen nachlazená a nikdy předtím to skutečná chřipka nebyla
z nejhoršího jsem se dostala tak za 4dny.. takže očko proti chřipce už nikdy více…moji první a od té doby poslední chřipku způsobilo právě ono očkování
netvrdím, že tam nehrálo roli i očko proti tetanu, tudíž oslabená imunita…nemluvě že celkově ta protichřipková vakcína byla aplikovaná naprosto mimo období, kdy je doporučováno ji aplikovat…ale to jsem tehdy nevěděla, protože jsem nepátrala po informacích… ![]()
Já mám nárok na očkování proti chřipce zdarma každý rok, nabízeli mi i vakcínu proti prasečí chřipce, když byl tenkrát ten humbuk kolem toho, pokaždé a vše jsem odmítla.
@sovicka1 taky myslím, že pokud se mu imunita lékama potlačuje, tak je blbost jí posilovat, to bys šla proti lékům… asi se o tom poraď s dr. Jinak ale hlíva pro děti existuje, jsou různé formy, třeba sirup Hlíváček tuším, ale i další.
Na většině léků na podporu imunity, i na těch volně prodejných(např. Imunoglukan), je v příbalu napsáno, že se nesmí podávat při léčbě imunosupresivy. V tomto bych nehazardovala a nedávala vůbec nic, jen na výslovné doporučení lékaře.
U nás doma se očkujeme všichni cca 4 roky a nikdy nám z toho nic nebylo, ani tu chřipku jsme nedostali. Nepletete si náhodou chřipku s normálním nachlazením? Protože to můžete dostat taky, očkování funguje jenom proti chřipce a to jenom tak že ZMÍRŇUJE příznaky. Takže vás ta chřipka nezabije a nebudete mít teplotu 40 a víc. A taky nesmíte k tomu doktorovi lézt, pokud už neco máte, nebo jste v posledních cca 3 týdnech měli. Mimochodem je strašně zajímavé, že chřipka je podvod, ale všelijaké „zázračné“ houby a kytky ne.
Zdravím, ockovani proti chripce nebude asi takova blbost, clovek si udela protilatky a potom je odolnejsi a pokud ji chytne tak ten prubeh neni tak hroznej. Sice muze prijit uplne jina chripka ktera neni v ockovaci davce, ale s tim asi nikdo nic neudela. Nechal jsem se poprve ockovat, a musim rict ze priznaky se dostavili do 2 dnu, zacpanej totalne nos, a jsem unavenej. Uvidime jak to bude pokracovat a potom se zozhodnu jestli se budu jeste v budoucnu ockovat. Kazdopadne doporucuji posilovat imunitu
Očkování jsem probádala ze všech stran- např. kniha Mudr. Eleková
Když člověk není úplně zdráv, může mu to uškodit. v rodině jsme měli případ, že se děda nechal očkovat a pak měl takovou chřipku, že málem zemřel. Očkování je, jak se říká, jen pro zdravé lidi. Když si nejste jistá, že jste na 100% v pohodě před očkováním, tak bych to už nikdy nezkoušela. Doufám, že se vám uleví, protože to je reakce na to, co do vás píchli, tak se to chová, tělo si nyní dělá obranné látky. Příště vsaďte spíš na prevenci - kolostrum atd…a když onemocníte, zkuste koloidní stříbro. Zabírá a hlavně není návykové. je potřeba začít už v září. držím pěsti.
r. ![]()
@meringa Nikdy jsem se ockovat nenechala, jsem tu pres pul stoleti a nikdy jsem chripku nemela. Naposledy jsem mela ve 4 letech nestovice a od te doby nikdy nic. Klepu to. Denne saunuju, jsem vegetarian a dneska jsem sla plavat v kratasech. ![]()
Jak někdo může udělat takovou ptákovinu? Dokonce někdo opakovaně? Protože mu bozi v bílém vymyli hlavu?
Napřed si něco načtu a dobře so rozmyslím, co a jestli do sebe nechám napíchat, ne? Hlavně, že je to zadarmo, co…to pak chci určitě.
Přesně tak, v podtstatě veškeré očkování je jen na škodu, hlavně to novorozeňat.
Očkovací látky jsou toxické a přinesou jen zdravotní potíže na celý život.
@Dalibor7 V 9. týdnech očkují miminka proti žloutence typu B. Jsou to lumpové.