Očkování proti chřipce - reakce u dospělého

Napsat příspěvek
Velikost písma:
340
24.1.16 16:13

Jeden známý dokonce po očkování skončil v nemocnici. Doktorka mi očkování nedoporučovala, prý je každý rok typ viru jiný, takže na něj očkování neplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
24.1.16 16:26

Já dostal žloutenku při očkování ve školce.
Tehdy se očkovalo jednou jehlou a celá školka byla nakažená.
Jedna moje známá dokonce krátce po očková proti rakovině děložního čípku, tu rakovinu dostala, je přesvědčená o tom, že tu nemoc způsobylo právě to očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
1.2.16 10:37

@Dalibor7Taky si to myslím a to si představ, že dcera mojí kamarádky měla nález na čípku a doktor jí hned po zákroku doporučil se naočkovat. Nechala se, někde prostě informace nehledá a důvěřuje jim. To mi už nikoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
1.2.16 18:05

Je opravdu velmi smutné, že doktoři lidem vnucují věci, které by sobě a svím známím nikdy nedali, že to dělají jen proto, aby se uživili.
Pozitivní je snad to, že na to lidi začínají přicházet a spoustu lékařů se k tomu již přiznalo. Některé to dokonce naštvalo natolik, že museli študovat znovu, aby pochopili čínskou medicínu, která opravdu uzdravuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.16 21:25

očkování?!

Očkování proti chřipce ani proti čemukoli nedoporučuji, moje mamka se nechala několil let dobrovolně očkovat proti chřipce a s největší pravděpodobností si zničila imunitu a propukla u ní autoimunitivní nemoc, v nemocnici potkala paní která byla zdavotnice a po očkování zůstala na vozíku, ted už dva roky bašít chlorellu a ječmen a díky tomu se jí to zlepšuje, jinak by to bylo špatný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí