Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Jeden známý dokonce po očkování skončil v nemocnici. Doktorka mi očkování nedoporučovala, prý je každý rok typ viru jiný, takže na něj očkování neplatí.
Já dostal žloutenku při očkování ve školce.
Tehdy se očkovalo jednou jehlou a celá školka byla nakažená.
Jedna moje známá dokonce krátce po očková proti rakovině děložního čípku, tu rakovinu dostala, je přesvědčená o tom, že tu nemoc způsobylo právě to očkování.
@Dalibor7Taky si to myslím a to si představ, že dcera mojí kamarádky měla nález na čípku a doktor jí hned po zákroku doporučil se naočkovat. Nechala se, někde prostě informace nehledá a důvěřuje jim. To mi už nikoliv.
Je opravdu velmi smutné, že doktoři lidem vnucují věci, které by sobě a svím známím nikdy nedali, že to dělají jen proto, aby se uživili.
Pozitivní je snad to, že na to lidi začínají přicházet a spoustu lékařů se k tomu již přiznalo. Některé to dokonce naštvalo natolik, že museli študovat znovu, aby pochopili čínskou medicínu, která opravdu uzdravuje.
Očkování proti chřipce ani proti čemukoli nedoporučuji, moje mamka se nechala několil let dobrovolně očkovat proti chřipce a s největší pravděpodobností si zničila imunitu a propukla u ní autoimunitivní nemoc, v nemocnici potkala paní která byla zdavotnice a po očkování zůstala na vozíku, ted už dva roky bašít chlorellu a ječmen a díky tomu se jí to zlepšuje, jinak by to bylo špatný