Oční klinika Duovize Praha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
bubla45
29.1.13 21:02

Ahoj dopadlo to skvěle :-) Druhý den jsem bylo 100% OK :-) Je dobré si vypít co nejdříve ten prášek proti bolesti a pak rychle do postele to zaspat s druhým práškem. Prospala jsem asi 5,5 hodiny a pak jsem se vzbudila jako nový člověk, který viděl a bez bolesti :-) Mohu jen doporučit. Lituji jen toho, že jsem na to nešla už před deseti lety. Je to obrovská úleva. Držím palce nejen tobě ale i ostatní, kteří se rozhodnout do toho jít a investovat do kvalitního zdraví. :-) :-) :-)

• Citovat
  • Upravit
antarctica
30.1.13 11:04

Tak to je super, jsem ráda, že ti to dopadlo dobře :) já jen doufám, že na tu operaci budu moct jít - vadu nemám ustálenou. Ale vzhledem k tomu, že už teď mám na pravým oku -9 dp., tak i když se mi za dva tři roky oči zas zkazí, tak budu mít furt jen třeba dvě dioptrie, kdežto bez operace bych se pak dostala přes deset, a to mě fakt děsí :roll: a navíc, nikde není řečeno, že se mi ta vada třeba za rok neustálí, věk už bych na to měla :D tak uvidíme, no

• Citovat
  • Upravit
antarctica
23.4.13 15:57

To je prima, že ti to dobře dopadlo. Tak jsem se rozhodla, že se o zážitky s Duovizí podělím i já. Potom, co jsem absolvovala vstupní vyšetření za 1200 Kč mi řekli, že mám na laser příliš tenkou rohovku vzhledem k počtu dioptrií (PO -9, LO -8)a že jediné řešení, které pro mě mají, je implantace nitroočních fakických čoček (cena této operace by za obě oči vyšla na 70.000,–). Byla jsem z toho dost rozhozená, už jsem se odhodlala na laser a najednou tohle. A nejvíc mi vadilo, že mi už pak téměř nic nevysvětlili, na moje dotazy ohledně nitrooč. čoček jsem taky nedostala moc odpovědí. Prostě úplně jinej přístup než na začátku. Odešla jsem s tím, že si to rozmyslím. Pak jsem zkusila ještě napsat na Oční kliniku Zlín, protože jsem na ně slyšela samou chválu. Původně jsem jim psala kvůli nitroočním čočkám, ale jak jsme začali rozebírat můj problém, tak mi řekli, že i s mojí tloušťkou rohovky není laser vyloučený, ale to že může posoudit až po vyšetření doktor (doc. Smečka). Neváhala jsem a přestože jsem z Prahy a do Zlína je to fakt dálka, tak jsem se tam objednala. Vstupní vyšetření stálo 30 Kč (regulační poplatek) a po něm mi doc. oznámil, že laser půjde udělat, akorát každé oko jinou metodou (kvůli té tenké rohovce) - LO Epi lasik, PO lasik. (mimochodem, ceny tam maj nesrovnatelně nižší než v Praze)Musím zaťukat, operace dopadla snad dobře, protože si fakt užívám ten pocit, že „vidim“, a to i takový detaily, který jsem předtim neviděla ani s čočkama. Je to paráda :D takže jsem fakt ráda, že jsem nedala na názor doktorky z Duovize a obrátila se ještě jinam. Tim nechci říct, že je Duovize špatná, pravděpodobně ta operace zkrátka byla o něco riskantnější a prostě si na ní netroufli. Taky nechci, aby to působilo jako nějaká reklama na zlínskou kliniku, ale opravdu jsem tam byla spokojená (jak s provedením operace, tak celkově s jejich přístupem a to i při pooperačních kontrolách). Třeba tenhle příspěvek někomu pomůže při rozhodování :)

• Citovat
  • Upravit
Denna7
24.4.13 11:29

Taky jsem ráda, že ti to dobře dopadlo. Samozdřejmně každý má jiné názory a zkušenosti s klinikami, takže je dobré, že tyto diskuze existují a člověk se tím pádem dozví více info přímo od lidí:)))
Ale je fajn se ráno probudit a vidět že??:)Já se nemůžu vynadívat:))

• Citovat
  • Upravit
antarctica
24.4.13 14:21

Nápodobně :D nejlepší je, že vidim přímo z postele na hodinky na nočním stolku :mrgreen: jen mě teda pořád trápěj trochu sušší oči, takže kromě atb pořád kapu i umělý slzy, ale zatim je furt šance, že se tohle zlepší. A i kdyby ne, tak i přesto to stálo za to a nelituju toho :palec:

• Citovat
  • Upravit
nenen
8.10.13 08:33

zkušenost

Jsem rok po operaci, a všechno v pohodě. Hrozně jsem se bála, ale dneska toho vůbec nelituji, a jsem moc ráda. Všichni tam byli super, milí, příjemní. A medvídek na operačním sále neměl chybu :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty