Dobrý gynekolog - Frýdek-Místek

72725
3.8.11 00:51

Dobrý gynekolog - Frýdek-Místek

Zdravím, mám dotaz.. Hledám gynekologa ve Frýdku, má některá zkušenosti? Dobré či špatné. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11530
3.8.11 00:59

Mičaník, Kyselová, Maráčková - všichni z vily na Jiráskové. Ale nevímjestli berou nové pacientky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9199
3.8.11 07:33

Hlavne se vyhni Hrubešovi, je u Noneho bytu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
3.8.11 07:43

Chodím už 17 let vlastně od samého začátku na kapkovou vilu k Dr. Kavkovi na kapkovou vilu a jsem s ním moc spokojená.Mají i své int.stránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martinased
3.8.11 11:41

Díky moc, nechci vybrat doktora jen podle seznamu  :nevim:

• Citovat
  • Upravit
720
18.8.11 10:03

Kyselová - chodím k ní již 7 rokem a jsem nad míru spokojená. V té vilce je MUDr. více, takže myslím, že nebudeš mít problém si vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
29.8.11 22:44
edulanda píše:
Chodím už 17 let vlastně od samého začátku na kapkovou vilu k Dr. Kavkovi na kapkovou vilu a jsem s ním moc spokojená.Mají i své int.stránky.

Napodobne.. Podle me nejluxusnejsi gyndar :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.11 22:00

Ahoj holky,
máte někdo zkušenosti s Čaplyginem? Taky hledám nového gynekologa ve Frýdku - nebo ještě lépe v Místku. Tohoto mi dopočila kamarádka, ale jsem docela vyděšená ze čtení recenzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
15.12.11 22:28
LadyHanyBany píše:
Ahoj holky,
máte někdo zkušenosti s Čaplyginem? Taky hledám nového gynekologa ve Frýdku - nebo ještě lépe v Místku. Tohoto mi dopočila kamarádka, ale jsem docela vyděšená ze čtení recenzí.

Zkus kousek od Alberta, má tam ordinaci MUDr. Vojkovský…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
27.12.11 14:36
Ropuška_M píše:
LadyHanyBany píše:
Ahoj holky,
Zkus kousek od Alberta, má tam ordinaci MUDr. Vojkovský…

ropuš k vojkovskému jsem chodila i já, ale mamce připadalo že ta vyšetření odbývá. Tak jsem začala chodit k Polové, do frýdku poblíž nemocnice (prakticky vedle KYVADLA) a s ní jsem dost spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty