Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, mám dotaz.. Hledám gynekologa ve Frýdku, má některá zkušenosti? Dobré či špatné. Díky
Mičaník, Kyselová, Maráčková - všichni z vily na Jiráskové. Ale nevímjestli berou nové pacientky ![]()
Chodím už 17 let vlastně od samého začátku na kapkovou vilu k Dr. Kavkovi na kapkovou vilu a jsem s ním moc spokojená.Mají i své int.stránky.
Kyselová - chodím k ní již 7 rokem a jsem nad míru spokojená. V té vilce je MUDr. více, takže myslím, že nebudeš mít problém si vybrat.
edulanda píše:
Chodím už 17 let vlastně od samého začátku na kapkovou vilu k Dr. Kavkovi na kapkovou vilu a jsem s ním moc spokojená.Mají i své int.stránky.
Napodobne.. Podle me nejluxusnejsi gyndar ![]()
Ahoj holky,
máte někdo zkušenosti s Čaplyginem? Taky hledám nového gynekologa ve Frýdku - nebo ještě lépe v Místku. Tohoto mi dopočila kamarádka, ale jsem docela vyděšená ze čtení recenzí.
LadyHanyBany píše:
Ahoj holky,
máte někdo zkušenosti s Čaplyginem? Taky hledám nového gynekologa ve Frýdku - nebo ještě lépe v Místku. Tohoto mi dopočila kamarádka, ale jsem docela vyděšená ze čtení recenzí.
Zkus kousek od Alberta, má tam ordinaci MUDr. Vojkovský…
Ropuška_M píše:LadyHanyBany píše:Zkus kousek od Alberta, má tam ordinaci MUDr. Vojkovský…
Ahoj holky,
ropuš k vojkovskému jsem chodila i já, ale mamce připadalo že ta vyšetření odbývá. Tak jsem začala chodit k Polové, do frýdku poblíž nemocnice (prakticky vedle KYVADLA) a s ní jsem dost spokojená.