Oční klinika Duovize Praha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
261
3.8.11 09:26

Oční klinika Duovize Praha

Ahoj, chtěla bych si na této klinice nechat operovat oči. Máte zde někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jitta
3.8.11 09:48

Ahoj, já si nechala oči operovat letos v březnu, ale na jiné klinice, je to klinika Horní Počernice, ale kdyby tě něco zajímalo, ráda odpovím :lol:

• Citovat
  • Upravit
3524
3.8.11 09:53

Ahoj, manžel se za 14 dní chystá na operaci očí do Meralu v Brně, já se toho hrozně bojím…bude to metodou PRK…
Jitto jakou metodou jsi to měla ty? Dopadlo všechno dobře? Jakou jsi měla vadu? A máš nějaký užitečný rady?
Dleire na jakou metodu jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jitta
3.8.11 10:02

Já měla krátkozrakost - 3 dioptrie a přístroj Femto lasik : Laserová operace Femto Lasik – jinde nazývána také jeko Femto Lasik Premium nebo NeoLasik HD)
Jedná se o laserovou operaci očí při níž nedochází ke kontaktu ostrých nástrojů na oku. Odklopení tenké lamely zajišťuje bezbolestně femtosekundový laser. Druhý laser poté odstraní dioptrie.

Můj postřeh je: ihned po operaci si dát preventivně ibalgin, nebo jinej lék na bolest, mě po operaci cestou domů šíleně rozbolela hlava, oči slzely, tak jsem si nasadila tmavé brýle, oči jsem měla zavřené a doma šla hnedka spát, ale když přestala konečně bolet ta hlava, tak mi bylo už hej :lol:

• Citovat
  • Upravit
jitta
3.8.11 10:05

Ale jinak jsem mooooc spokojená :lol: :lol: A dobrej měsíc, možná měsíc a půl jsem si každej večer před spaním sundávala brýle :pankac: :pankac: který jsem neměla :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
7553
3.8.11 10:31

Ahoj,

já byla na neolasiku HD v Duovizi v lednu a super :pankac: Jak operace, tak klinika. Byla jsem ještě s osmi dalšíma lidma na lasik párty, tak ta cena nebyla zase tak strašná :palec: V Duovizi vše naprosto ok, přijdou mi jako profíci a vůbec jsem nezapochybovala, že by se to třeba nemuselo povést. A to mám hraniční tloušťku rohovky, kterou napřed Dr. ani nechtěla operovat, až po konzultaci s primářkou volali, že ano :wink: Prášek na bolest a na spaní jsem dostala tam, tak jsem to do sebe doma kopla a to nejhorší (pálení a slzení očí, když přichází oči k sobě) jsem taky zaspala. Jinak jsem jela po operaci domů mhd, pro jistotu s doprovodem.
Byla to naprosto skvělá investice a doporučuju jak operaci, tak Duovizi.
 P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
3.8.11 11:00

Pisklatko a můžu se zeptat na kolik to přišlo přes tu lasik party? Začala jsem nad tím taky přemýšlet…Mám z toho Meralu divný pocit…volala jsem tam a ptala se jak starý mají laser a řekla mi, že 1-2 roky, ale zarazila se a na jedný diskuzi mi tvrdí, že kecají, že tenhle přístroj tam měli už v roce 2008 a bůhví jak dlouho před tím :cert: bojím se, aby to manželovi nezkazili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
3.8.11 11:35

Já právě už dlouho nosím čočky (5,5 dioptrie na každém oku) :-( . A dlouho se pro operaci rozhoduji. Popostrčila mě oční, která mi při poslední prohlídce řekla, že bych čočky měla vysadit, protože se mi špatně okysličují oči a může mi to v budoucnu přinést problém. Navíc, když si spočítám, kolik mě stojí čočky, roztoky a brýle, tak se mi ty peníze za chvilku vrátí. A to pohodlí…
Pisklatko: Té tlouštky rohovky se taky bojím. Mamka byla na operaci očí (jiný problém) a řekli jí, že má opravdu tenkou rohovku…tak, aby to nebylo dědičné. :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7553
3.8.11 12:40

Jé, aby to nevypadalo, že dělám reklamu duovizi :wink: Není to tak, vážně jsem nadšená. Ovšem srovnání nemám, jinde jsem nebyla.
Ovšem byla jsem taková trochu specialitka - krátkozrakost -9 na obou očích, malinkej astigmatismus a hlavně ta tenká rohovka (je to vypálený nadoraz, takže případná reoperace u mě nejspíš možná není, takže ani nemám tu doživotní záruku). Ale to nevadí, jsem na nule a až jednou něco přibyde, tak to bude pohůdka - nosit 1,2,3 dioptrie je něco jinýho než 9, že jo :mrgreen:

Dbire - taky jsem se několik let dokopávala a taky až horší snášení čoček mě dokoplo úplně. Jestli je tenká rohovka dědičná nevím. Každopádně to vyšetření za těch 1000 Kč ukáže.

Klarkaas - mě vyšla operace neolasik HD s lasik párty na 30 tis. Obě oči. Ta lasik párty má ale pravidla, vše na www.duovize.cz
Kontakt na rozjednanou skupinu jsem našla tady :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
3.8.11 13:25

A dělali ti obě oči najednou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7553
3.8.11 14:01

Jo jo dělali. Ono je to tím femtolaserem rychlovka - odříznou, vypálí, přiklopí, uhladí a hotovo - 10 min. jedno oko, 10 min. druhý oko. Pak fotka s operatérem, úsměvy, srandičky :mrgreen: Už na tom sále jsem viděla, že uvidím perfektně :palec: Večer jsem se už koukala na film a vychutnávala si vidění :pankac: A jak jsem psala, když oči přicházely k sobě a slzelo to a pálilo, tak jsem do sebe nasypala všechny ty jejich pilule a prospala to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.2.12 16:36

I ja zvazuji operaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.12 17:36

Zvažujete stále operaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leila14
22.2.12 19:32

Chystáme se na lasik párty v Duovizi - zatím jsme 3-4, je někdo, kdo by se přidal?

• Citovat
  • Upravit
Kajik1975
26.2.12 21:15

Ahoj, ja taky uvazuji o operaci a pridala bych se. Jakou konkretne? Neo lasik nebo neo lasik hd? Karolina

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty