Oční krém

8
24.8.21 11:40

Oční krém

Ahoj holky,
máte některá z vás tip na nějaký dobrý krém na oční okolí, který by vážně fungoval? Mám hlavně tmavé kruhy pod očima, to mě trápí nejvíc a pak že mi už trošku povadají horní víčka. Vrásky zatím nějak nemám.
Děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1190
24.8.21 11:56

Já mám ráda všechny od Eucerinu, ale na tvůj problém kruhy pod očima a povadlá víčka si myslím oční krém nepomůže :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
24.8.21 12:00

@Hermina.p Jde mi hlavně o ty kruhy pod očima.. Samozřejmě dodržuju i pitný režim, spím dost, nekouřím atd.. ale to nepomáhá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
24.8.21 13:30

Doporučuji tento.
Zkoušela jsem i dražší krémy ale výsledek byl vždy dočasný. Bez pravidelného používání se vrásky i kruhy obnovily.
Tohle jediné mělo skutečně trvalý výsledek po pravidelném mazání 2× denně. Oční okolí se krásně vyplnilo, dokonce i zesvětlalo, působilo zářivěji. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
24.8.21 13:35

@LadyDelRey super, moc děkuji :) to vypadá podle tvých zkušeností moc dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
25.8.21 12:40

Změna výživy je nade všechny krémy :mavam: Pokud svoje tělo otravuješ zevnitř, nepomůže ti v dlouhodobém hledisku vůbec nic. Dnešní potraviny jsou bohužel strašné a chce to hledat, pátrat, přemýšlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimaNocta
20.1.24 16:24

Ahoj já si dávám na oční okolí sérum s hadím jedem pro zralou plet a nemlůžu si to vynachválit:) plet je jasnější a svěží, na tm kruhy pod očima super věc

• Citovat
  • Upravit
36504
20.1.24 16:36

Na povadlá víčka Ti nic nepomůže, jen operace. Dělá se to v lokální anestezii, nestojí to žádný balík a efekt je zaručený. Neboj se toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
23.1.24 16:38

@SimaNocta to bude asi něco dražšího ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie