Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky,
máte některá z vás tip na nějaký dobrý krém na oční okolí, který by vážně fungoval? Mám hlavně tmavé kruhy pod očima, to mě trápí nejvíc a pak že mi už trošku povadají horní víčka. Vrásky zatím nějak nemám.
Děkuji ![]()
Já mám ráda všechny od Eucerinu, ale na tvůj problém kruhy pod očima a povadlá víčka si myslím oční krém nepomůže ![]()
@Hermina.p Jde mi hlavně o ty kruhy pod očima.. Samozřejmě dodržuju i pitný režim, spím dost, nekouřím atd.. ale to nepomáhá ![]()
Doporučuji tento.
Zkoušela jsem i dražší krémy ale výsledek byl vždy dočasný. Bez pravidelného používání se vrásky i kruhy obnovily.
Tohle jediné mělo skutečně trvalý výsledek po pravidelném mazání 2× denně. Oční okolí se krásně vyplnilo, dokonce i zesvětlalo, působilo zářivěji. ![]()
@LadyDelRey super, moc děkuji
to vypadá podle tvých zkušeností moc dobře ![]()
Změna výživy je nade všechny krémy
Pokud svoje tělo otravuješ zevnitř, nepomůže ti v dlouhodobém hledisku vůbec nic. Dnešní potraviny jsou bohužel strašné a chce to hledat, pátrat, přemýšlet.
Ahoj já si dávám na oční okolí sérum s hadím jedem pro zralou plet a nemlůžu si to vynachválit:) plet je jasnější a svěží, na tm kruhy pod očima super věc
Na povadlá víčka Ti nic nepomůže, jen operace. Dělá se to v lokální anestezii, nestojí to žádný balík a efekt je zaručený. Neboj se toho.