Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravím mám velmi řídké vlasy nevím jak si pomoct může někdo poradit sami se zkracují stydím se nosit i rozpuštěné docela mě to trápí chtěla jsem se i ostříhat ale bojím se že bych si to zkazila ještě víc taky musím dodat že kojím dvě děti Malá bude mít letos tři roky díky za radu
Nemas fotku? Taky mam jemné vlasy, od dětství. Mas je takové odjakživa? Nebo jen twd po dětech?
Na vlasy nic moc nepomůže. Můžeš zobat vitamíny, trosku se to po nich zlepší a pouzivat kvalitni sampon a kondicioner. Vlasy zkratit alespoň na mikado, pokud mas delší. ![]()
Mě třeba vlasy hrozně prořídly tím kojením, až po odstavení začaly dorůstat nové.
Mne hodne padaly u dcery pri kojeni (od cca 3 mesicu male). Pouzivala jsem tonikum Klorane (tip od kamosky) a sice nezastavilo padani, to asi ani nejde, ale zacaly nehorazne podrustat nove. Ted po porodu dvojcat zacaly vlasy padat jeste driv. Tonikum uz zas pouzivam a jeste jsem si koupila vitaminy. Cetla jsem hodne chvaly na ty od Renovality (Renohair Maximal), tak jsem koupila ty a zkousim…vim, ze co ma vypadat, vypada…ale chci aspon zas tak nejak nastartovat a podporit rust. Aspon pro ten pocit…minimalne mi to neublizi ![]()
Kojení na to má podle mě silný vliv. Ja mám vlasy od mala extrémně husté a vždy při kojení mi jich tolik vypadalo ze jsem měla culik tak poloviční. A to jsem kojila necelý rok. Do,,původního” stavu se daly tak rok po ukončení.
Můžeš zkusit vitaminy, klidně obyč z DM nebo biosil. Ale někdo proste ty vlasy má jemné a řídké a kdyby se rozkrajel a nic s tím neudělá …
Jestli ti to hodně vadí, tak clip in nebo prodluzko na zahuštění