Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Netuším, ale stejně je lepší používat šampony pro děti, neobsahují silikony a další lahůdky ![]()
@Cenarius píše:
Já si umím umýt hlavu a nenarvat si šampon do očí, heč.
Heč, já to také umím ![]()
@Kriss Tina Pokud trochu nastudujes slozeni, tak muzes pouzivat i dospelacky sampony bez takovych sr.acek
Docela obstojny, jak slozenim, tak cenove, jsou z DMka ![]()
@TeSudička já vím, ale ty dětské mám nejradši, aspoň kupuju jenom jeden domu a můžou ho použít i děti
z dm beru třeba kondicionéry
já jedu cgm, tam je to dost omezené, co můžu a co ne ![]()
Kupuju dětské šampony, nepálí v očích a neobsahují nevhodné látky. K tomu v dmku jeden sampon se sulfát jednou za čas na větší očistu. Kondicioner a občas masku.
@Cenarius píše:
Já si umím umýt hlavu a nenarvat si šampon do očí, heč.
Přesně tak, přemýšlím, kdy se mi naposledy podařilo dostat šampon do očí.
@Cenarius @zubajda01 @lleennttiillkkaa mám velmi soběstačnou babičku, která má 85 let a neštípající šampón jí přišel velmi vhod. I v tomhle věku si dokáže sama umýt vlasy, když je nejhůř.
@alena1995 píše:
@Cenarius závidímjak to děláš?
Nakloním hlavu dozadu a mám ji tak během celého procesu.
@Cenarius píše:
Nakloním hlavu dozadu a mám ji tak během celého procesu.
Ja myju hlavu v předklonu a stejne to umím bez narvání do očí ![]()
@Kriss Tina jo takhle, tak to jooo. Taky jsem na to koukala, ale zjistila jsem, ze na to asi nemam nervy, protoze ja mam fakt strasny haro, takze jsem usoudila, ze tu svoji divocinu necham svymu osudu. Zrovna dneska jsem byla u kadernice a jen foukanou mi delala pres hodinu a pul ![]()
@Wani píše:
Muzes zkusit nejaky prirodni.
Ty štípou taky. Všechny štípou. I jedlá soda štípe. Leda moukou.
Ahoj,
mám takový hloupý dotaz, zda existuje šampón na vlasy pro dospělé který nepálí v očích