Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, prosím prosím - nemáte, nebo neznáte nějaký dobrý parfém s vůní šeříku? Ať hledám jak hledám nemůžu se dohledat.
Děkuji za typy. ![]()
Yves Rocher mel celou serikovou kolekci, ale nevim, zda se stale vyrabi, uz je to nejaky cas.
Mne kdysi dávno dala známá parfém, který voněl jako čerstvě utržený šeřík a byla to nádhera, ale ani za boha si nemůžu vzpomenout jak se to jmenovalo
ale tato diskuze me zajima
@lklk píše:
Mne kdysi dávno dala známá parfém, který voněl jako čerstvě utržený šeřík a byla to nádhera, ale ani za boha si nemůžu vzpomenout jak se to jmenovaloale tato diskuze me zajima
Jeeej tak to je škoda… Kdyby náhodou jméno parfému naskočilo, tak prosím hned psát 😁
@Sardelka píše:
Yves Rocher mel celou serikovou kolekci, ale nevim, zda se stale vyrabi, uz je to nejaky cas.
Teď jsem na to koukala a nic nenašla 😐
Už je to hodně dlouho, ale moc rada jsem nosila Salvador Dali Purplelips (fialový ). Něco mi říká, ze tam ten šeřík byl …
@Any9 jj, byl, taky jsem ho měla.
@Sardelka Uz ji nedelaji, ale byl ze serikovych uplne nej. Dlouho vydrzel a krasne vonel jen po seriku. Ten Purplelips uz byl s dalsimi slozkami a ten tak vyrazny uz nebyl.
Jednoznačně - Salvador Dalí – Purplelight
vcelku neuvěřitelný šeřík, zcela autentický, nesyntetický, dokonalý ![]()
jemně fialová barva parfému pěkně odpovídá obsahu
mám, v květnu občas nosím…nesnáším syntetiku, tohle je fakt hodně zábavný šeřík na květen nebo i na jindy ![]()
Ten Yves Rocher už se nedělá, to byla pěkná vůně, ale moc nevydržela. Šeřík je v Éclat d'Arpège od Lanvin, ale je to mix ještě s něčim, to nevím, jestli by ti nevadilo,
Purplelight od Dalího jsi zkoušela?
BVLGARI Omnia amethyste…
Sice šeřík neobsahuje, ale já ho z ní cítím a nejsem jediná. Krásná vůně ![]()
Vííím!! a dodnes mi fajn voní - je od AVONu Tommorow - žlutý https://www.omlazeni.cz/…ys-2268.html
a je to fakt držák, občas si ho ještě ze sentimentu pořídím na prostřídání, zkus ![]()
@Sardelka píše:
Bohužel se už nevyrábí. Byl líbezný.