Ráno mám velice mastný obličej

Anonymní
16.8.21 11:39

Mam rano velice mastny oblicej.

Co konkretne vam nejvice pomaha?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
16.8.21 11:45
@Anonymní píše:
Co konkretne vam nejvice pomaha?

Micelární voda a BB krém pro mastnou pleť. A hlavně dokonalé odlíčení a čištění večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35859
16.8.21 11:46

Asi se o něj večer špatně staráš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
16.8.21 12:00

A jak konkrétně o pleť pečuješ? Co používáš za přípravky?

• Citovat
  • Upravit
3915
16.8.21 12:07

Asi bys měla zajít ke kosmetičce a nechat si poradit.
Já třeba mívala strašně mastnou T-zónu a po letech, kdy jsem používala přípravky na mastnou pleť, jsem přišla na to, že jsem ji prostě moc vysušovala a v reakci na to se šíleně mastila.
Přešla jsem na péči o smíšenou pleť, přestala ji tolik vysušovat, začala používat kvalitní hydratační krémy a je po problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
16.8.21 12:16

Tak chce to rano vecer tak jako tak vycistit, vecer klidne i necim olejovym v prvnim kroku a pak pouzit cistici gel, a pak namazat. Idealne vicestupnovy mazani, nejaky toner, serum a pak teprve krem. A ikdyz mas pocit, ze se ti ta plet masti hodne tak treba i vecer tam pridat par kapek oleje. Jde o to tu plet sklidnit a dat ji pocit, ze ma ty hydratace a vyzivy dost a nemusi produkovat olej aby se promastila a bylo ji dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.21 13:05

Hodně pomáhá napařování, stačí nad hrncem s hlavou pod ručníkem. Fakt výborný… mastí se mi po tom pleť výrazně míň.

• Citovat
  • Upravit
9166
16.8.21 13:05

Můžeš se v noci i potit, proto je pleť mastnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
17.8.21 08:43

Já si dělám bylinkové tonikum doma, dobrá je šalvěj a rozmaryn. Hledala bych produkty zaměřené tímhle směrem. Jinak častěji převlekat postel a mě pomáhá spát s vlasy v copu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
17.8.21 08:48

Záleží co si pod tím představuješ. Já mám ráno taky přirozeně mastný obličej, prostě typ pleti. Stačí umýt a vyčistit, nevidím v tom problém. :nevim:

Nebo se ti mastí nějak víc než je normální? Dělá ti to nějaké jiné problémy?

• Citovat
  • Upravit
434
17.8.21 09:28

Pleť musíš čistit jak večer před spaním (pořádně, ať tam není smítko makeupu, bordel, nic) a toto dělat i ráno.

Je jedno, zda jsi odlíčená, na pleť se usazuje bordel, a je potřeba ji vyčistit. Já používám mycí pěnu, čistící gel a mám i jemný kartáček na odstranění nečistot:)

Tento problém jsem měla totiž také, a až pravidelná péče večer a rano mi pomohla. Mám krém na obličej na den i na večer, což také udělalo hodně:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.21 21:25

@Noelia_Z dekuji, tu penu na oblicej pouzivam take, bez odliceni bych nikdy spat nesla. Jen nepouzivam zadne kremy, kdyz mam mastnejsi oblicej - hlavne tedy rano po probuzeni. A jake kremy pouzivate?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.8.21 21:28

@Parninas po noci je to des :-/ pouzivate i nejake kremy? Mozna je problem v tom, ze zadny krem nepouzivam, nevim

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.8.21 21:30

@Scara dekuji za tipy :-) urcite zkusim. Vlasy v copu mam kazdou noc a povleceni menim kazdy tyden - mam rada pocit ciste vypraneho povleceni :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.8.21 21:31

@Leenvecka dobre, dekuji, zkusim par kapek toho oleje, jak doporucujete. Byl by vhodny levandulovy od saloos?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml