Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, doporučíte mi očaře v Brně, který je vstřícný a komunikativní? Potřebuji objednat syna, začíná blbě vidět na dálku a v Bílém domě jsou prý samé megery (pardon za slovník). 🙂 Nějaký jiný tip, případně, jestli mám špatné info a jste tam někdo spokojený, prosím, napište. Díky.
Oftal klinika v Titaniu, je tam víc doktorů, ale menší děti má na starosti doktorka Pramuková a s dětma to fakt umí…mají tam i rychlé termíny…cca do měsíce.
@suvik píše:…a paní doktorka Kianičková už v Bílém domě nepracuje? Když jsem tam chodila jako malá, pamatuju, že byla celkem milá. Nikdy jsem s ní neměla jediný problém.
Ahoj, doporučíte mi očaře v Brně, který je vstřícný a komunikativní? Potřebuji objednat syna, začíná blbě vidět na dálku a v Bílém domě jsou prý samé megery (pardon za slovník). 🙂 Nějaký jiný tip, případně, jestli mám špatné info a jste tam někdo spokojený, prosím, napište. Díky.
Dik, zkusim tu Pramukovou, to uz jsi druhy tip, co jsem dostala. Ted jsem si volala s ortoptickou a ta mi ji taky doporucila. ![]()
My chodíme ke Kianickove a v pohodě. Jako dovedu si představit vstřícnější přístup, ale megerou bych ji fakt nenazvala. Nejdu tam na přátelský pokec, ale na vyšetření. A to dělá dobře. Byla jsem tam i s ostatními dětmi, kdsz vypadlo hlídání, a nebyl problém, sestřička je ještě chválili, jak jsou hodní (a to byli po cestě a čekárně už dost zpruzeli..).
Já chodím do Dětské nemocnice na prohlídky, berou i dospělí, jsem spokojená.