Oční - nemocnice Kladno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
882
7.1.14 15:30

Oční - nemocnice Kladno

Ahoj :-) prosím nevíte někdo, když bych chtěla odpoledne zajet na kladno do nemocnice na oční, jako na pohotovostní, můžu jít rovnou do budovy očního nebo musím jít přes novou budovu? a to se mi moc nechce, protože se bojím že skončím jen na všeobecné ambulanci a dál mně nepošlou :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7.1.14 15:43

@veverkas22 pokud nezmenili tak rovnou na ocni :) jinak pokazde kdyz jsme tam byli neprijemny, že je rušíme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
7.1.14 15:47

@smilestrawberry to je hezké.. :zed: právě proto nechci přes tu všeobecnou a hlavně chci aby se na mne někdo podíval, už mám potřetí zánět spojivek téměř po 14 dnech, tak chci taky k jinému doktorovi a zase nechci čekat až mne někde objednají když tam nepatřím.. tak uvidím, vezmu sebou jako štít dceru :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.14 15:50

@veverkas22 oni te vezmou, toho bych se nevala :lol: my tam byli vzdy o vikendu vecer a to jako nic moc, ale vzdy pomahli :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
7.1.14 15:52

Díky moc, tak já vyrazím a naplánuju si to rovnou do té staré budovy na oční a kdyžtak budu děsně blbá že nevím kde nová je :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.14 15:58

@veverkas22 tak at ti to dobre dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
7.1.14 15:58

Díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
7.1.14 15:59

Ahoj, my tam byli o prázdninách se synem (5 let). Šli jsme rovnou na oční oddělení- sobota večer. Službu měl primář a byl opravdu moc příjemný, s dítětem to báječně uměl. Sestřička taky OK, takže já bych šla zas takhle.
Ať je líp!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
7.1.14 16:26

Na očním na Kladně pracoval jeden kámoš, vyloženej pohodář.
Černovlasej, trochu při těle s brýlemi, kolem čtyřicítky.
Ale nevím jestli tam ještě je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
7.1.14 19:37

Taky jsem byla u primare, byl super :-) diky holky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.14 19:39

@veverkas22 tak to je fajn :hug: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
7.1.14 20:09

@veverkas22 :palec: Primča na očním je bezva, horší je to na ORL, tamní primář by potřeboval intenzivní kurz slušného chování, vcítění se a soucitu a ochoty. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
8.1.14 08:45
@Hanulínek píše:
@veverkas22 :palec: Primča na očním je bezva, horší je to na ORL, tamní primář by potřeboval intenzivní kurz slušného chování, vcítění se a soucitu a ochoty. :roll:

to by jich potřebovalo více, na úrazovém toho tak moc nepobrali, tam mám celkem čerstvou zkušenost :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí