Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj
prosím nevíte někdo, když bych chtěla odpoledne zajet na kladno do nemocnice na oční, jako na pohotovostní, můžu jít rovnou do budovy očního nebo musím jít přes novou budovu? a to se mi moc nechce, protože se bojím že skončím jen na všeobecné ambulanci a dál mně nepošlou ![]()
@veverkas22 pokud nezmenili tak rovnou na ocni
jinak pokazde kdyz jsme tam byli neprijemny, že je rušíme ![]()
@smilestrawberry to je hezké..
právě proto nechci přes tu všeobecnou a hlavně chci aby se na mne někdo podíval, už mám potřetí zánět spojivek téměř po 14 dnech, tak chci taky k jinému doktorovi a zase nechci čekat až mne někde objednají když tam nepatřím.. tak uvidím, vezmu sebou jako štít dceru ![]()
@veverkas22 oni te vezmou, toho bych se nevala
my tam byli vzdy o vikendu vecer a to jako nic moc, ale vzdy pomahli ![]()
Díky moc, tak já vyrazím a naplánuju si to rovnou do té staré budovy na oční a kdyžtak budu děsně blbá že nevím kde nová je ![]()
Ahoj, my tam byli o prázdninách se synem (5 let). Šli jsme rovnou na oční oddělení- sobota večer. Službu měl primář a byl opravdu moc příjemný, s dítětem to báječně uměl. Sestřička taky OK, takže já bych šla zas takhle.
Ať je líp!
Na očním na Kladně pracoval jeden kámoš, vyloženej pohodář.
Černovlasej, trochu při těle s brýlemi, kolem čtyřicítky.
Ale nevím jestli tam ještě je.
@veverkas22
Primča na očním je bezva, horší je to na ORL, tamní primář by potřeboval intenzivní kurz slušného chování, vcítění se a soucitu a ochoty. ![]()
@Hanulínek píše:
@veverkas22Primča na očním je bezva, horší je to na ORL, tamní primář by potřeboval intenzivní kurz slušného chování, vcítění se a soucitu a ochoty.
to by jich potřebovalo více, na úrazovém toho tak moc nepobrali, tam mám celkem čerstvou zkušenost :-/