OČR a přivýdělek

Anonymní
3.4.20 10:13

OČR a přivýdělek

Ahoj, jsem doma na nemocenské, manžel má OČR, protože nemají pro něj práci. Může si najít třeba brigádu? Ono těch 60% z platu není asi žádná sláva :roll: Díky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20969
3.4.20 10:22

Klidně může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.20 10:24
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem doma na nemocenské, manžel má OČR, protože nemají pro něj práci. Může si najít třeba brigádu? Ono těch 60% z platu není asi žádná sláva :roll: Díky :mavam:

Pokud pobira ocr má pečovat o dite a ne chodit do práce. Když pobiram Ocr a jdu některé dny do práce tak mi je z Ocr vyjmou a nezaplati.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.4.20 10:25
@Anonymní píše:
Pokud pobira ocr má pečovat o dite a ne chodit do práce. Když pobiram Ocr a jdu některé dny do práce tak mi je z Ocr vyjmou a nezaplati.

Souhlas. Měla jsem to stejně :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.4.20 10:28

Protože logicky proč mu stát má platit ošetřovne když dítě nebude hlídat a bude na brigádě.

• Citovat
  • Upravit
16302
3.4.20 10:32
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:
Souhlas. Měla jsem to stejně :nevim:.

Nepište tady nesmysly. Samozřejmě, že dny odpracované u toho zaměstnavatele na smlouvu, ze které šel na OČR, jsou vyjmuté.
Ale nic mu nebrání jít na brigádu jinam.
Když budu mít práci po-pá 7-15:30 a budu potřebovat se školním dítětem zůstat doma na OČR, tak si můžu naprosto v klidu a legálně sehnat narychlo brigádu na 18-22 nebo víkendy a vykrýt si tím propad příjmů. Stejně tak když někde dělám na HPP a beru z něj OČR, a souběžně dělám na DPP jinde, tak na tu DPP můžu pracovat dál.
V dnešní době je naopak velmi žádoucí, aby člověk na tu brigádu šel, vykryl si propad příjmů a zároveň roztáčel ekonomiku jinde.

Edit: Zajímavé, že ty největší nesmysly píšou vždycky anonymové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.20 10:33
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem doma na nemocenské, manžel má OČR, protože nemají pro něj práci. Může si najít třeba brigádu? Ono těch 60% z platu není asi žádná sláva :roll: Díky :mavam:

A pokud pro něj nemají praci, má právo na 100% platu jak překážka že strany zaměstnavatele. Neměl přistupovat na ošetřovne

• Citovat
  • Upravit
102082
3.4.20 10:49
@Anonymní píše:
A pokud pro něj nemají praci, má právo na 100% platu jak překážka že strany zaměstnavatele. Neměl přistupovat na ošetřovne

Pokud je to dane aktuální situaci, tak fakt na 100% narok nema. Dostal by taky 60% pokud nemaji odbory, co vyjednaji vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.20 11:37
@zrcadlo píše:
Nepište tady nesmysly. Samozřejmě, že dny odpracované u toho zaměstnavatele na smlouvu, ze které šel na OČR, jsou vyjmuté.
Ale nic mu nebrání jít na brigádu jinam.
Když budu mít práci po-pá 7-15:30 a budu potřebovat se školním dítětem zůstat doma na OČR, tak si můžu naprosto v klidu a legálně sehnat narychlo brigádu na 18-22 nebo víkendy a vykrýt si tím propad příjmů. Stejně tak když někde dělám na HPP a beru z něj OČR, a souběžně dělám na DPP jinde, tak na tu DPP můžu pracovat dál.
V dnešní době je naopak velmi žádoucí, aby člověk na tu brigádu šel, vykryl si propad příjmů a zároveň roztáčel ekonomiku jinde.Edit: Zajímavé, že ty největší nesmysly píšou vždycky anonymové…
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.4.20 11:41

Děkuju, budeme hledat brigádu ať to nák zvládneme. Ono už jenom to odložení hypotéky nám pomůže, ale ve výsledku nám to nakonci splacení uškodi. Ale co se dá dělat.

• Citovat
  • Upravit
423
10.4.20 11:15

Pokud ho někdo bonzne, že má pečovat a nepečuje a přitom pobírá peníze, bude problémek :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí