Svatba červen 2020 a koronavirus - 120 lidí

138
2.4.20 20:41

Svatba červen 2020 a koronavirus - 120 lidí

Ahoooj holky,
Vím, že je tu hromada diskuzí na toto téma, ale nikde jsem nenašla obdobný jako toto.
Nikdo neví co bude, to chápu. Ale já bych chtěla slyšet Váš selský rozum, zda je stejný jako ten můj abych se utvrdila v tom co se chystáme udělat abych si to potom nevyčítala. Svatbu máme 27.6.2020 máme velké rodiny, vytouženou svatbu (která bude jediná doufám) a nechci ji nijak omezovat kvůli současné situaci. Máme 110 hostů, plus personál v místě svatby, kapela apod. Myslíte, že je nějaká šance, že by se naše svatba uskutečnila bez omezení? Nebo by jste nečekali a zkoušeli hledat termín na září? Myslíte že září by mohlo být reálné. Nebo to celé posunout na rok 2021 což je sice možná nejrozumnější, ale už jsme s přítelem chtěli založit rodinu. A v opačném případě to nechceme. Samozřejmě na svatbu nechvátáme a chceme jí v klidu ale na druhé straně - chceme být co nejdříve svoji a těšíme se.
Díky za všechny tipy, názory, rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2414
2.4.20 20:43

Ted jsem cetla ze od cervna by mohly byt svatby realne ale ne o 100 lidi ale max o 10, takze bych se na zari neupinala a odlozila na pristy rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
2.4.20 20:44

Urcite nerealne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
2.4.20 20:44

Teď jsem četla rozhovor s Prymulou a červnové svatby by podle něj proběhnout mohly, ale v cca 10 lidech, určitě ne 100 a víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
2.4.20 20:46

V červnu bych s velkou svatbou ještě raději nepočítala…
Prymula v dnešním rozhovoru:

„U svateb v červnu je šance, v nějaké minimalizované podobě. Určitě ne 100 osob, spíše 10.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
2.4.20 20:46

Ja bych se nechala v cervnu oddat a za rok udelala megaparty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21706
2.4.20 20:47

Pokud chceš mít jistotu, odloz to na příští rok. Červen je nereálný, září s velkým otazníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
2.4.20 20:54
@smvladenka píše:
Ahoooj holky,
Vím, že je tu hromada diskuzí na toto téma, ale nikde jsem nenašla obdobný jako toto.
Nikdo neví co bude, to chápu. Ale já bych chtěla slyšet Váš selský rozum, zda je stejný jako ten můj abych se utvrdila v tom co se chystáme udělat abych si to potom nevyčítala. Svatbu máme 27.6.2020 máme velké rodiny, vytouženou svatbu (která bude jediná doufám) a nechci ji nijak omezovat kvůli současné situaci. Máme 110 hostů, plus personál v místě svatby, kapela apod. Myslíte, že je nějaká šance, že by se naše svatba uskutečnila bez omezení? Nebo by jste nečekali a zkoušeli hledat termín na září? Myslíte že září by mohlo být reálné. Nebo to celé posunout na rok 2021 což je sice možná nejrozumnější, ale už jsme s přítelem chtěli založit rodinu. A v opačném případě to nechceme. Samozřejmě na svatbu nechvátáme a chceme jí v klidu ale na druhé straně - chceme být co nejdříve svoji a těšíme se.
Díky za všechny tipy, názory, rady…

Záleží jestli bys v případě odložení sehnala dodavatele :think:. Když jsem se před pěti lety vdávala trvalá jsem na místě, kameramanovi a fotografce a všichni tři měli obsazené tři roky dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
2.4.20 20:56

Kamarádka svatbu v červnu odložila a myslím, že udělala dobře, byl by to jen stres a než aby člověk musel většině lidí odříct účast, tak to je rozumnější to odložit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11346
2.4.20 20:56

A co to pojmout nejak koronavirove, udelat online prenos z obradu, na ktery pozvete jen rodice a babicky a pozvanym hostum dovezt dobre piti a jidlo den predem, at si na vas svatebni den udelaji hezky vecer doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytkalenka
2.4.20 21:02

Moje sestra se mela vdavat za 14 dni, svatba zrusena a odsunuta na neurcito, ani na urade nedokazali rict kdy vubec zacnou oddavat a jak to bude vypadat. Byli radi, ze se jim vratila aspon cast zaloh. Takze ono nejde jenom o to, ze nebude asi moc byt vic lidi, ale ze urady proste neoddavaji vubec.

• Citovat
  • Upravit
65418
2.4.20 21:05
@kytkalenka píše:
Moje sestra se mela vdavat za 14 dni, svatba zrusena a odsunuta na neurcito, ani na urade nedokazali rict kdy vubec zacnou oddavat a jak to bude vypadat. Byli radi, ze se jim vratila aspon cast zaloh. Takze ono nejde jenom o to, ze nebude asi moc byt vic lidi, ale ze urady proste neoddavaji vubec.

Teď ne, ale v červnu uvažují, že to uvolní, ale jen pro pár lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3920
2.4.20 21:09

S velkou svatbou bych v červnu ještě nepočítala… A ani ro září mi neprijde 100%. Co se vzít v červnu jen ve čtyřech a za rok udělat velkou oslavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
2.4.20 21:14

Jestli chcete velkou svatbu, tak to odložte. Červen je bohužel nereálnej. Ještě se neví, co se bude dít, až se začnou opatření uvolňovat, je možný, že pak zase šrouby utáhnou…

Příští rok? Snad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7977
2.4.20 21:26

Pokud plánujete zakládat rodinu a svatbu chcete mít předtím, tak bych udělala malou svatbu v tom červnu. Nikde není jistota, že příští rok to bude lepší. Až se to uvolní, tak případy budou přibývat a zase to zakážou a dokud se nepromoříme tak to bude pokračovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí