Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Co to je, nezdá se mi, že by blbly kytky. Jak může tulipán napsat tohle, to je k rozproudění diskuse?
Mě přijde teda hodně směšné aby ti zaměstnavatel vyhrožoval že ošetřovačku si brát nemáte😡kort když Vám to napíše pediatr že musíte o syna pečovat. Hned bych si hledala nové místo!
@vokishka píše: Více
Tak zkusíme jestli kytky blbnou když dám tento příspěvek anonymně..
Edit: ne kytky fungují. Zakladatelka si povídá sama se sebou
Příspěvek upraven 29.12.24 v 09:22
Tak pokud je dítě nemocné, tak s ním budeš doma na OCR.
Na druhou stranu, pokud jsi měla jít do práce mezi svátky, tak jak jsi měla zajištěné hlídání pro dítě? Děcka jdou do školy až 6. ledna…
Stejně jsem to nahlásila adminovi, at nám v tom udělá jasno. Mužete i někdo jiný, at mají víc hlášení.
@Anonymní píše: Více
Píšeš si sama se sebou? Kazdy anonym ma jeden druh kytky.. ![]()
Poslala bych ho, kam slunce nesviti. A hledala jinou práci. Ne tohle si fakt diktovat nemůže ![]()
Jestli jsi měla v plánu jít zítra do práce, hlídání ditete jsi stejne měla zajištěny, ne? Do školy jde až za týden. Nebo zdravého bys ho samotného doma nechala?
Jinak teda za ocr ani lékaře te vyhodit nesmí. Může ti pak neprodlouzit smlouvu, ale to by při jeho chování bylo pro tebe vlastně dobře. Pokud je to teda všechno pravda.
Toto je příspěvek zakladatelky … Na co reaguje těžko říct …. Trolle prázdniny končí až 6.1., jdete raději plánovat Silvestra.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat