OČR - jak na to??
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Pokud děláš na směny, bude Ti OČR proplaceno pouze v den plánované směny…píšu z vlastní zkušenosti. Pokud půjdeš v čase OČR do práce, ten den máš mzdu, takže Ti samozřejmě sociálka nic za ten den nedá a neprodlužuje se Ti o ten den doba možného trvání OČR. Stále to je 9 dní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janakatabara Opravdu? Manžel třeba o víkendech nepracuje a OČR za víkend mu proplaceno bylo. Já pracuji na směny a proplatili mi 9 kalendářních bez ohledu na to, kdy jsem měla být v práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Danulinka16 píše:
Prosím o odpověď, já se v tom nevyznám, ještě nikdy jsem OCR neměla… Když bych měla od pondělí OCR do neděle a pracuji na směny, tak by mě bylo proplaceno jen ty dny, kdy bych měla mít směnu nebo mi proplatí všechny dny až do neděle? A druhý dotaz, když by některý den hlídal manžel a já šla do práce, tak to není problém, že, akorát ten den samo nebudu mít proplacení že socialky… Děkuji
vsechny dny. Ja mela jeden den v tydnu volno, proplatili i ten
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Pokud delas na smeny, proplati ti pouze dny, kdy mas mit smenu. Vim to, nedavno jsem to tak mela.
@Janakatabara píše:
Pokud děláš na směny, bude Ti OČR proplaceno pouze v den plánované směny…píšu z vlastní zkušenosti. Pokud půjdeš v čase OČR do práce, ten den máš mzdu, takže Ti samozřejmě sociálka nic za ten den nedá a neprodlužuje se Ti o ten den doba možného trvání OČR. Stále to je 9 dní.
Píšete blbosti, při OČR se platí za všechny kalendářní dny bez ohledu na to, zda měla být směna nebo ne. Pouze platí, že první den toho OČR musí být pro daného člověk pracovní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Pokud delas na smeny, proplati ti pouze dny, kdy mas mit smenu. Vim to, nedavno jsem to tak mela.
To si pletete s neschopenkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit