OČR, karanténa, mateřská

Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
61103
11.1.21 10:19
@P4ja píše:
já myslela, že je PPM právě stejná jako RP. :nevim:

No a u rp může se starším na ocr otec, ne? matka bere rp na mladší dítě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
11.1.21 10:24
@a12 píše:
No a u rp může se starším na ocr otec, ne? matka bere rp na mladší dítě..

Tak mě to nějak zmátlo :( Protože jsem teď řešila 'OČR, když budu v porodnici, protože se bude starat o dvouletou. A právě tam bylo, že je to jeden z mála případů, kdy si otec to OČR může vzít. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
11.1.21 10:27

@P4ja protoze to dvoulete o ktere se bude starat neni nemocne ani v karantene, tak je to neco jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61103
11.1.21 10:30
@P4ja píše:
Tak mě to nějak zmátlo :( Protože jsem teď řešila 'OČR, když budu v porodnici, protože se bude starat o dvouletou. A právě tam bylo, že je to jeden z mála případů, kdy si otec to OČR může vzít. :nevim:

To nevim.. Když jsem byla v porodnici, tak mel ocr na mě, ne na starší dítě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.21 10:40

Souhlas s pájou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
11.1.21 11:18
@P4ja píše:
Nj, ale pokud je matka na ppm, tak není nemocná. Tudíž by se o dítě v karanténě měla starat ona, ne?? Vím, že je to padlé na hlavu, když nechce nakazit novoše, ale otázka je, jestli na to vůbec někdo myslel, že se někdy i ta matka musí izolovat. A nebo, jestli dr. striktně jede podle pravidel. :nevim:

Ale oni nechteji ocr na dite, se kterým je matka na ppm, ale na jiné a tedy doktorovi neprislusi resit, zda se matka muze starat nebo ne. On ma pouze resit, zdato jine dite potrebuje aby se nekdo postaral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
11.1.21 11:20
@P4ja píše:
Tak mě to nějak zmátlo :( Protože jsem teď řešila 'OČR, když budu v porodnici, protože se bude starat o dvouletou. A právě tam bylo, že je to jeden z mála případů, kdy si otec to OČR může vzít. :nevim:

No, ale ty motáš hrušky s jabkama, je to jedna z mála situací, kdy si otec může vzít O4R, na ZDRAVÉ dítě. Tady si ho bude brát na nemocné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
11.1.21 11:21
@PetraPeskova1697 píše:
Souhlas s pájou

No, ale Pája to píše blbě, neb zaměňuje 2 rozdílné situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat