Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý večer, prosím kdy mám v práci doložit formulář ocr z důvodu uzavření školky, na začátku nebo až na konci měsíce? Děkuji
Na konci mesice odevzdas vyplneny a podepsany mzdovce.
Zamestnavateli/nadrizenemu samozrejme nejpozdeji v den nastupu na OCR tuto skutecnist nahlasis.
Chci se zeptat, školka již nedává potvrzení o zavření? Stačí jen v práci oznámit, domluvit se a potom na konci vyplnit formulář? dříve jsem tuto věc řešit nemusela, vždy jsme se s mužem nějak vystřídali.. ale teď je nouze o hlídání..
Co když jsem v práci trošku „nenahraditelná“ na některých směnách a budu chodit i do práce a ve volných dnech kdy do práce nepujdu, budu pobírat to očr.. stačí to zaznačit dole v těch kolonkách s datem?
Děkuji za pomoc při porozumění této situace ![]()
@Anonymní píše:
Chci se zeptat, školka již nedává potvrzení o zavření? Stačí jen v práci oznámit, domluvit se a potom na konci vyplnit formulář? dříve jsem tuto věc řešit nemusela, vždy jsme se s mužem nějak vystřídali.. ale teď je nouze o hlídání..Co když jsem v práci trošku „nenahraditelná“ na některých směnách a budu chodit i do práce a ve volných dnech kdy do práce nepujdu, budu pobírat to očr.. stačí to zaznačit dole v těch kolonkách s datem?Děkuji za pomoc při porozumění této situace
Ano, školka už nic nevystavuje.
Pokud půjdeš do práce, tak ty dny nezaškrtneš. Nicméně se můžete s mužem prohazovat, tam snad teď není žádné omezení.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.