OČR na jeden den
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Očr na jeden den??
Ahoj, jak nadpis napovídá, lze mít očr jen na jeden den? Teď jsem měla tech 9 dní, v sobotu ukončeno. A od pondělí mi sestřička vystavila nové očr, protože se syn v pátek na kontrole poslechove nelíbil, ale rtg byl čistý, v pondělí jdeme na kontrolu, tak uvidíme ale pokud už bude v pořádku, ráda bych šla v úterý už do práce..ale tuším že se mi sestřička někdy v minulosti zmiňovala že ocr minimálně na 2 dny..na netu jsem se ničeho nedopidila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Lemonkas Pokud ti Dr. ukoncil sobotou ocr, tak by ti nemel v pondeli vystavit druhe ocr z duvodu pokracujici puvodni nemoci. Melo by se jednat o nemoc jinou.
Na ten jeden den bys mohla mit volno z duvodu doprovodu ditete k lekari, jde jen o to, jestli si zduvodnis ze bylo celodenni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já měla i na jeden den, někdy na jaře tuším, dcera v pátek zvracela, v po jsem šla do práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mi bylo receno, ze jen na jeden den OCR nelze… slo to třeba v pondělí a na stredu, ale muselo byt na 2 dny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lemonkas může být i jeden den. Když to není víkend. Ale pokud jde o stejnou potřebu očr a to je. Stejně to nebudete mít proplacene. Ale jistá si tím nejsem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lemonkas Tak pokud se ji v patek nelibil, tak nemela ocr ukoncovat, ale nechat bezet dal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cecetka celodenni lékař by mi v práci neprosel
@atominnka ale nebylo ocr ukončeno az v neděli?
@j.a.n.i1 bylo by to už zadarmo, ale ptala jsem se jestli to lze u stejne nemoci a prý ano jen se musí na ten jeden den prerusit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lemonkas No, tak by to bylo zadarmo, ale bylo by to. A jinak ne, na stejnou nemoc to takhle nejde, je to jen benevolence OSSZ, že to neřeší, ale tedy 1 denní OČR je tak okaté ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 a myslis ze jde ta osetrovacka, co mam az od zitra nejak zrusit? V praci jsem ji jeste nedavala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
Or je nejméně na dva dny
Kde je to napsáno?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím a prosím o radu - od pátku mam na syna OČR, v pondělí jsem s ním přijata do nemocnice - kolem 14 hod. nás pusti a v úterý s nim ještě budu doma.
Na pondělí si prý musím nechat vypsat neschopenku - ok. A co to utery? Můžu pokračovat v původním ošetřovném?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@annazuz Původní očr bude ukončeno, nastoupíte na 1 den na PN a od úterý bude nová očr.
Oni si vás v nemocnici vykážou do úterý, proto nelze nechat běžet očr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karleon Děkuji za odpověď. Náhodou nevíte, jestli je možné mít OCR jen na jeden den - to utery? Ve středu se chystám už do práce.
A nebo kdybych si vzala na dnešek dovolenou tak bych mohla nechat běžet tu první OCR a proskrtnout tam dnešek jako ze jsem pracovala a tudíž ho neměla placený od ossz?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit