OČR na jeden den

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6499
26.3.18 13:37

@annazuz Určitě lze na 1 den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
27.10.19 11:05

Zruseni ocr

Ahoj, jde zrušit ocr? v pátek jsem byla u dr s malým napsala mi ocr a odpoledne se chlap dozvěděl že budou celý týden doma kvůli nějaké poruše nebo co…tudíž já ocr nepotřebuju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
27.10.19 11:07

S víkendem to máš na 3 dny, tak by neměl být problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3862
27.10.19 12:40

Pri OCR muzes chodit i normalne do prace pokud mas zajistene mimo skolu/skolku. Tak ho klidne muzes nechat bezet a pak ho jit ukoncit treba po 9 dnech. Na zadni stranu jen napises, jake dny jsi byla doma s ditetem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
20.1.23 18:04

Ráda bych poprosila zkušené maminky o radu. Jsem babička 10 měsíční vnučky. Ze zdrav. důvodů se její maminka teď cca týden nebude moct o malou postarat. Vím, že by bylo možné, abych čerpala OČR na maminku já. V nemocnici, kde byla maminka ambulantně ošetřena, OČR napsat nechtějí, prý to oni nepíší. Praktická lékařka zase řekla, že ona by OČR napsala pouze v případě, kdy by maminku jako nemocnou diagnostikovala ona a ne někde na neurologii. Pokud se OČR nepodaří, vezmu si dovolenou. Přesto jsem se chtěla zeptat, jestli některá nemáte radu. Předem moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
20.1.23 18:36

@sloninka v nemocnici to musí napsat, jen se jim většinou nechce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24695
20.1.23 18:39

Musí to vystavit nemocnice. Ale nevím, jak to je, pokud bylo ošetření jen ambulantní. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11174
20.1.23 18:39
@sloninka píše:
Ráda bych poprosila zkušené maminky o radu. Jsem babička 10 měsíční vnučky. Ze zdrav. důvodů se její maminka teď cca týden nebude moct o malou postarat. Vím, že by bylo možné, abych čerpala OČR na maminku já. V nemocnici, kde byla maminka ambulantně ošetřena, OČR napsat nechtějí, prý to oni nepíší. Praktická lékařka zase řekla, že ona by OČR napsala pouze v případě, kdy by maminku jako nemocnou diagnostikovala ona a ne někde na neurologii. Pokud se OČR nepodaří, vezmu si dovolenou. Přesto jsem se chtěla zeptat, jestli některá nemáte radu. Předem moc děkuji.

V létě jsem čerpala OČR na moji maminku. Napsala mi to jeji obvodní doktorka, přesto, že mamka byla nemocná z neurologie, geriatrie s kdoví čeho ještě. Dokonce to bylo 200 km daleko a dr. ji ani neviděla. Jen jsem jí zavolala, popsala problém a bylo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24695
20.1.23 18:41
@Fazulina píše:
V létě jsem čerpala OČR na moji maminku. Napsala mi to jeji obvodní doktorka, přesto, že mamka byla nemocná z neurologie, geriatrie s kdoví čeho ještě. Dokonce to bylo 200 km daleko a dr. ji ani neviděla. Jen jsem jí zavolala, popsala problém a bylo to.

No je to o ochotě toho kterého lékaře evidentně. Já bych jako praktik s tím asi neměla problém to napsat, pokud bych to měla podloženo tou zprávou z nemocnice, nějakou paní předpokládám dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
20.1.23 18:56

Taky to psal manželovi můj praktik, když jsem byla ošetřena v nemocnici. Přinesla jsem mu zprávu z nemocnice a neměl s tím problém..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11174
20.1.23 18:58
@lucad77 píše:
No je to o ochotě toho kterého lékaře evidentně. Já bych jako praktik s tím asi neměla problém to napsat, pokud bych to měla podloženo tou zprávou z nemocnice, nějakou paní předpokládám dostala.

Jo, to jo, poslala jsem jí to vše emailem. Ale to snad má i zazatelka, že její dcera byla ošetřena a nějaký výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat