OČR na jeden den
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zruseni ocr
Ahoj, jde zrušit ocr? v pátek jsem byla u dr s malým napsala mi ocr a odpoledne se chlap dozvěděl že budou celý týden doma kvůli nějaké poruše nebo co…tudíž já ocr nepotřebuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pri OCR muzes chodit i normalne do prace pokud mas zajistene mimo skolu/skolku. Tak ho klidne muzes nechat bezet a pak ho jit ukoncit treba po 9 dnech. Na zadni stranu jen napises, jake dny jsi byla doma s ditetem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ráda bych poprosila zkušené maminky o radu. Jsem babička 10 měsíční vnučky. Ze zdrav. důvodů se její maminka teď cca týden nebude moct o malou postarat. Vím, že by bylo možné, abych čerpala OČR na maminku já. V nemocnici, kde byla maminka ambulantně ošetřena, OČR napsat nechtějí, prý to oni nepíší. Praktická lékařka zase řekla, že ona by OČR napsala pouze v případě, kdy by maminku jako nemocnou diagnostikovala ona a ne někde na neurologii. Pokud se OČR nepodaří, vezmu si dovolenou. Přesto jsem se chtěla zeptat, jestli některá nemáte radu. Předem moc děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sloninka v nemocnici to musí napsat, jen se jim většinou nechce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musí to vystavit nemocnice. Ale nevím, jak to je, pokud bylo ošetření jen ambulantní. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sloninka píše:
Ráda bych poprosila zkušené maminky o radu. Jsem babička 10 měsíční vnučky. Ze zdrav. důvodů se její maminka teď cca týden nebude moct o malou postarat. Vím, že by bylo možné, abych čerpala OČR na maminku já. V nemocnici, kde byla maminka ambulantně ošetřena, OČR napsat nechtějí, prý to oni nepíší. Praktická lékařka zase řekla, že ona by OČR napsala pouze v případě, kdy by maminku jako nemocnou diagnostikovala ona a ne někde na neurologii. Pokud se OČR nepodaří, vezmu si dovolenou. Přesto jsem se chtěla zeptat, jestli některá nemáte radu. Předem moc děkuji.
V létě jsem čerpala OČR na moji maminku. Napsala mi to jeji obvodní doktorka, přesto, že mamka byla nemocná z neurologie, geriatrie s kdoví čeho ještě. Dokonce to bylo 200 km daleko a dr. ji ani neviděla. Jen jsem jí zavolala, popsala problém a bylo to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fazulina píše:
V létě jsem čerpala OČR na moji maminku. Napsala mi to jeji obvodní doktorka, přesto, že mamka byla nemocná z neurologie, geriatrie s kdoví čeho ještě. Dokonce to bylo 200 km daleko a dr. ji ani neviděla. Jen jsem jí zavolala, popsala problém a bylo to.
No je to o ochotě toho kterého lékaře evidentně. Já bych jako praktik s tím asi neměla problém to napsat, pokud bych to měla podloženo tou zprávou z nemocnice, nějakou paní předpokládám dostala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky to psal manželovi můj praktik, když jsem byla ošetřena v nemocnici. Přinesla jsem mu zprávu z nemocnice a neměl s tím problém..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 píše:
No je to o ochotě toho kterého lékaře evidentně. Já bych jako praktik s tím asi neměla problém to napsat, pokud bych to měla podloženo tou zprávou z nemocnice, nějakou paní předpokládám dostala.
Jo, to jo, poslala jsem jí to vše emailem. Ale to snad má i zazatelka, že její dcera byla ošetřena a nějaký výsledek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit