OČR - upřesnění

74
27.1.14 12:30

OČR- upřesnění

Ahoj maminky, prosím o pomoc s vyplněním OČR, ošetřovačku jsem si nechala dát od čtvrtka 23. 1. a budu ji ukončovat v pátek 31. 1. 2014, nakonec to ale dopadlo tak, že doma budu pouze toto úterý a ten pátek 31. 1., na zbylé dny jsem si sehnala hlídání, takže normálně chodím do práce. Chápu, že do té ošetřovačky si zapíšu pouze ty dny, kdy jsem skutečně pečovala o dítě, to je 28. 1. a 31. 1., ale nevím, jestli tam mám dát i ten víkend ( 25.-26. ). Díky za odpověď, doufám, že jsem to napsala srozumitelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
27.1.14 12:31

@Marketafo víkend jsi měla pracovat či ne? pokud jsi neměla šichty, tak si víkend napsat jako péči. Jinak toto mi vždy vyplnila paní v práci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
27.1.14 12:35

@Marketafo
ahoj, já jsem to už takhle jednou měla. Napsala jsem tam dny péče (pracovní týden) i víkend, přestože o víkendu nepracuji. Nevrátili mi to, že by to bylo špatně, ale myslím, že víkend mi nepropláceli :think: Kdyžtak si zavolej na místní okresní zprávu, u nás jsou docela ochotní poradit i po tel.

• Citovat
  • Upravit
mag
12868
27.1.14 12:51

Ten vikend ti zaplati, ty vypises dny, kdy jsi pecovala vcetne vikendu, zamestnavarel vypise dny, kdy jsi byla v praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
27.1.14 12:52
@stazinka09 píše:
@Marketafo
ahoj, já jsem to už takhle jednou měla. Napsala jsem tam dny péče (pracovní týden) i víkend, přestože o víkendu nepracuji. Nevrátili mi to, že by to bylo špatně, ale myslím, že víkend mi nepropláceli :think: Kdyžtak si zavolej na místní okresní zprávu, u nás jsou docela ochotní poradit i po tel.

Vikendy se normalne proplaceji, stejne jako u nemocenske, mam ho placeny pokazde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
27.1.14 13:01
@mag píše:
Vikendy se normalne proplaceji, stejne jako u nemocenske, mam ho placeny pokazde.

Je to možný, já si nebyla jistá a nepřepočítávala jsem to, každopádně jsem ho tam psala.

• Citovat
  • Upravit
74
27.1.14 13:17

Děkuji moc, tak já tam ten víkend napíši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat