Zůstanu bez koruny?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zůstanu bez koruny ?
Holky mám takový dotaz, v březnu mi bude končit podpora v nezaměstnanosti, když si do té doby nenajdu zaměstnání, budu mít nárok na aspoň na životní minimum nebo zůstanu úplně bez peněz? A řeknou, že se má postarat manžel. Mám tříletá dvojčátka, které mi nevzali do školky, takže sehnat práci je problém, děkuji. Manžel bere 13 000 čistého.
Příspěvek upraven 26.01.14 v 11:35
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@kolohnátek Bydli s vami? Pokud ano, narok mit nebudete na nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vaše životní minimum je 11 590,– takže asi přídavky na dítě a pokud platíte nájem tak příspěvek na bydlení.
- Citovat
- Upravit
Životní minimum neodstaneš, přítel má víc než je životní minimum pro 2 dospělé a 2 děti. ale každopádně vám vyjdou přídavky, a asi i příspěvek na bydlení, to podle toho kde a jak bydlíte
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zajdi se zítra zeptat na pracák/sociálku, určitě ti tak poradí mnohem více a objektivně. Držím palce a kdo ví, třeba se do té doby ješt+ nějaká práce vyvrbí. Mám pocit, že budeš krom přídavků na děti (asi 500)dostávat nějaké peníze na děti, za to, že se o ně staráš, ale nechci mlžit.
- Citovat
- Upravit
@kolohnátek pokud spolu žijete tak budou chtít jeho příjem a asi nárok nebudete mít na nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina.ova peníze za to, že se stará o děti po rodičáku?
no tak to fakt mlžíš, nic takového naštěstí není
- Citovat
- Upravit
Já to nějak nechápu. Přítel se má postarat a manžel bere 13 000. Tak snad manžel se postará, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. píše:
Já to nějak nechápu. Přítel se má postarat a manžel bere 13 000. Tak snad manžel se postará, ne?
to jsem si nevšimla
předpokládala jsem, že jde o jednoho muže
doufám… ![]()
- Citovat
- Upravit
Jde o jednoho, napsala jsem to špatně ptám se na radu ne aby někdo zase rejpal do maličkostí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A je to tedy manzel nebo pritel? To muze byt, co se tyce financi, dost rozdil.
Příspěvek upraven 26.01.14 v 11:34
- načítám...
- Citovat
- Zmínit