Zůstanu bez koruny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30419
26.1.14 11:46
@kolohnátek píše:
Jde o jednoho, napsala jsem to špatně ptám se na radu ne aby někdo zase rejpal do maličkostí

Rejpat do maličkostí? To si snad děláš legraci, ne? V případě, jako je tvůj, je to dost zásadní. Chceš radu a ještě jsi důležitá :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30986
26.1.14 11:53

@hanka.br Nediv se, ve spolecnosti, kde vzrusta nazor, ze manzelstvi je jen „papir“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
26.1.14 12:02

@Cuddy Některý věci mě udivovat nepřestanou. Například když někdo přivede na svět děti a zajímá se o to, jak se stát postará, aby matka nezůstala bez koruny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30986
26.1.14 12:08

@Hanka.bt Tak zakladatelky bych se zastala v tom, ze by rada dala deti do skolky a nema kam. To problem je. Holt je ceka jeden krizovy rok, kdy budou zit skromne, pristi rok s dvojcaty ve skolce jiz bude lepe. Za zakladatelku bude stat alespon platit zdravotni pojisteni. Ale samozrejme, ze pokud mam manzela, tak neexistuje dotaz, zda budu mit alespon zivotni minimum, maximalne zda budeme mit doplatek do zivotniho minima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
26.1.14 12:11

@Cuddy A o to tu jde. Chápu, že se ženská může dostat do průšvihu a zůstane sama.Pak je podpora státu na místě. Ale pokud mám muže, který vydělává peníze, pak prostě nechápu podstatu dotazu, jestli zůstane bez koruny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
26.1.14 12:13

@kolohnátek nicméně dá se to přeci řešit třeba úklidama na 2-3 hodiny denně, práce v marketu o víkendech, brigády -inventury atd atd :nevim: a tohle už jsi tedy mohla řešit daleko dřív, co bude až bude :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4277
26.1.14 12:26

Po RP budeš mít nárok na nějakou minimální podporu v nezaměstnanosti od ÚP - myslím, že je to 5 měsíců a asi to moc nebude, jinak přídavky na děti - pokud je už nepobíráš, ale tam se dokládá příjem rok zpětně, takže záleží, jestli se vlezete :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
26.1.14 16:15

To je blbé a situaci fakt nezávidím. Tak to dopadá, když chce někdo pracovat a nemůže, protože děti nevzali do školky. V každém případě, jak tu psaly holky. Dostanete přídavky na děti a nejspíš i příspěvek na bydlení. Jinak být tebou, tak se poohlédnu po nějaké brigádě nebo práci na zkrácený úvazek, dohodu, ve směnném provozu. Budeš moct pracovat o víkendech a po nocích. Není to žádná hitparáda, ale lepší jak nemít co jíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
26.1.14 16:16

@AramisDeMar ta už ji právě končí a ptala se, co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
26.1.14 16:24

@Laaja ahaaaa, četla jsem to jedním okem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat