Zůstanu bez koruny?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@kolohnátek píše:
Jde o jednoho, napsala jsem to špatně ptám se na radu ne aby někdo zase rejpal do maličkostí
Rejpat do maličkostí? To si snad děláš legraci, ne? V případě, jako je tvůj, je to dost zásadní. Chceš radu a ještě jsi důležitá
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br Nediv se, ve spolecnosti, kde vzrusta nazor, ze manzelstvi je jen „papir“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy Některý věci mě udivovat nepřestanou. Například když někdo přivede na svět děti a zajímá se o to, jak se stát postará, aby matka nezůstala bez koruny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka.bt Tak zakladatelky bych se zastala v tom, ze by rada dala deti do skolky a nema kam. To problem je. Holt je ceka jeden krizovy rok, kdy budou zit skromne, pristi rok s dvojcaty ve skolce jiz bude lepe. Za zakladatelku bude stat alespon platit zdravotni pojisteni. Ale samozrejme, ze pokud mam manzela, tak neexistuje dotaz, zda budu mit alespon zivotni minimum, maximalne zda budeme mit doplatek do zivotniho minima.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy A o to tu jde. Chápu, že se ženská může dostat do průšvihu a zůstane sama.Pak je podpora státu na místě. Ale pokud mám muže, který vydělává peníze, pak prostě nechápu podstatu dotazu, jestli zůstane bez koruny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kolohnátek nicméně dá se to přeci řešit třeba úklidama na 2-3 hodiny denně, práce v marketu o víkendech, brigády -inventury atd atd
a tohle už jsi tedy mohla řešit daleko dřív, co bude až bude ![]()
- Citovat
- Upravit
Po RP budeš mít nárok na nějakou minimální podporu v nezaměstnanosti od ÚP - myslím, že je to 5 měsíců a asi to moc nebude, jinak přídavky na děti - pokud je už nepobíráš, ale tam se dokládá příjem rok zpětně, takže záleží, jestli se vlezete ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je blbé a situaci fakt nezávidím. Tak to dopadá, když chce někdo pracovat a nemůže, protože děti nevzali do školky. V každém případě, jak tu psaly holky. Dostanete přídavky na děti a nejspíš i příspěvek na bydlení. Jinak být tebou, tak se poohlédnu po nějaké brigádě nebo práci na zkrácený úvazek, dohodu, ve směnném provozu. Budeš moct pracovat o víkendech a po nocích. Není to žádná hitparáda, ale lepší jak nemít co jíst.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit