8letý syn si ocucává triko

Anonymní
29.5.15 07:56

Ocucává triko

Ahoj, skoro osmiletý syn neustále ocucává triko, já to nemůžu vidět, přijde mi to v tomhle věku děsný, jako menší to nedělala a ted se to zhoršuje. Netřeba zmiňovat jak všechna jeho trika vypadají…Jak ho to mám odnaučit? Není nějaký nechutný sprej pro tyto účely?
 Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1176
29.5.15 08:18

Tak tohle mám doma to stejné, synovi je sedm. Nepomáhá nic… Ale má to asi odkoukané od muže, ten dělá to samé. Je to docela hrůza, ale nic jsem s tím za ty roky nesvedla, prostě to dělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
29.5.15 10:38

Kde si ho cucaj? muj ctyrletak si ho navlikne na palec a jede - kolikrat je moikry rukav az k lokti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
29.5.15 10:52

Jo v týhle době mi dcera žrala povlaky na polštáře… :roll: Většinou, když se zamyslela nebo zakoukala na televizi… Rozkousaný rohy hůř jak od psa… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.23 14:30

Vyřešila jste některá nějak ožužlávání trik a mikin? Syn to začal dělat loni v první třídě. Denně mu musím dávat vše čísté a to včetně pyžama. Přijde mi zbytečné, když má na sobě triko třeba 2 hodiny, aby hned letělo do špíny, ale musím. Takže za den má spotřebu 2 trika, 2 mikiny a jedno pyžamo. Ob den mám pračku plnou jen jeho věcí.
Nehledě na to, že oblečení častým praním trpí. Ale i tím žužláním, kdy si občas něco prokousne.
Zkoušeli jsme Kousák a ten neměl úspěch. Občas trika proloží i prsty a nehty.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi