Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak tohle mám doma to stejné, synovi je sedm. Nepomáhá nic… Ale má to asi odkoukané od muže, ten dělá to samé. Je to docela hrůza, ale nic jsem s tím za ty roky nesvedla, prostě to dělají.
Kde si ho cucaj? muj ctyrletak si ho navlikne na palec a jede - kolikrat je moikry rukav az k lokti
Jo v týhle době mi dcera žrala povlaky na polštáře…
Většinou, když se zamyslela nebo zakoukala na televizi… Rozkousaný rohy hůř jak od psa… ![]()
Vyřešila jste některá nějak ožužlávání trik a mikin? Syn to začal dělat loni v první třídě. Denně mu musím dávat vše čísté a to včetně pyžama. Přijde mi zbytečné, když má na sobě triko třeba 2 hodiny, aby hned letělo do špíny, ale musím. Takže za den má spotřebu 2 trika, 2 mikiny a jedno pyžamo. Ob den mám pračku plnou jen jeho věcí.
Nehledě na to, že oblečení častým praním trpí. Ale i tím žužláním, kdy si občas něco prokousne.
Zkoušeli jsme Kousák a ten neměl úspěch. Občas trika proloží i prsty a nehty.
Ahoj, skoro osmiletý syn neustále ocucává triko, já to nemůžu vidět, přijde mi to v tomhle věku děsný, jako menší to nedělala a ted se to zhoršuje. Netřeba zmiňovat jak všechna jeho trika vypadají…Jak ho to mám odnaučit? Není nějaký nechutný sprej pro tyto účely?
Díky