Od 1. měsíce spíme celou noc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
1.10.12 14:51

Od 1. měsíce spíme celou noc

Ahoj maminky,
chtěla bych se zeptat na váš názor a zkušenosti.
Mám čtyř měsíční holčičku a už skoro od narození spinká celou noc bez kojení. Ze začátku jsem jí nechala spát klidně 8 i 9 hodin, paní doktorka mi vynadala, že nesmí být bez kojení dele než 6 hodin. Takže nakojím v 8 večer, Emička mi usne a pak ve 2 ráno, ale to už pije ze spaní a ani se neprobudí, pak jí jen položím do postýlky a spí až do 6 do rána. Přes den jí kojím každé dvě hodiny. Pro mě je to velmi pohodlné, ale po přečtení ostatních diskusí jsem zjistila, že většina miminek v noci často pije. Myslíte, že je to takto v pořádku? Jsem mladá maminka a žádná z mých kamarádek ještě miminko nemá a zatím jsem se s nikým nestačila seznámit a proto se obracím sem :-) Jo a ještě jeden dotaz, taky vám miminko píská a ječí?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15752
1.10.12 14:54

Tak hlavne zalezi na tom, jak prospiva. Jestli ti hezky roste a prybira, tak je to ok, pokud ne, budes ji muset budit, aby snedla vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
1.10.12 14:56

Moje holka zacala spat celou noc v 8 tydnech a spala cca od 22 hod do 7 hod. V noci jsem ji nebudila, prospivala hezky tak jsem nocni kojeni a budeni vubec neresila. Takhle hezky spala az do 6 mesicu kde se nam to pokazilo zoubkama. Pokud tvoje mala taky hezky prospiva tak bych ji v noci nebudila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
1.10.12 14:57

Jestli přibírá a je v pohodě, tak není co řešit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
1.10.12 14:57

Ahojky,
mě Lukášek také od 1.měsíce večer usne okolo půl 7 a ráno se probudí okolo půl 8.Byl na UM.
Teď se ale párkrát za noc vzbudí na čaj:napije se, vezme dudlík a spí.
Buď ráda, že je tvé zlatíčko takový spáč :*
A že ječí a píská???To je normální, má radost a začíná se projevovat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
1.10.12 14:58

@-okurka- moje první mimčo spalo v noci 6 hodin první 4týdny a 8-9 hodin do 3.měsíce. pak si interval zase zkrátil, na 7. je pravda, že se říká, že max. interval je 6 hodin, i kvůli tvorbě mléka, i kvůli výživě miminka…
ale mému to taky nevadilo, nastavil si to tak sám, a já ho respektovala (samo, že ráda :)) přes den pil také po 2hod., asi aby dohnal noc.. což mi nevadilo..
A on je spáč dodnes, od 2 let nespal ve dne, jen v noci, a to zpočátku 14, pak 12hodin v jednom kuse. prostě potřebuje nerušený spánek. 8)

jsem toho názoru, že pokud dítě přibírá, jak má, měli bychom respektovat režim, který si vybere.. ono není blbé :D
(pokud nemá třeba silnou novorozeneckou žloutenku to pak miminka chrní, i když ten hlad mají..)

jinak ječí - no, obě mé děti ječely o 106 :D ale nepískalo ani jedno.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101523
1.10.12 15:00

Ano, je to v pořádku a ani bych ji nebudila v ty 2 hodiny, pokud se neprobudí sama :-) užívej si to nemusí to být nastalo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocolate
1.10.12 15:05

Naše malá spala 12hodin vkuse bez kojení od 2.týdne. Doktorka mi řekla, že mám být ráda a neřešit.
Budila se na kojení v době spurtů. A teď cca od 7. měsíce se budí kolem půlnoci, pak ve 4 a spí až do sedmi.

• Citovat
  • Upravit
29436
1.10.12 15:09

Příspěvek upraven 04.05.16 v 14:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.10.12 15:12

Moc vám děkuju :-) Tak už jsem v klidu!
Mě je to jasný, že to nemusí být na stálo a zoubků se bojím jako čert kříže :)
To ječení je zvláštní, dokáže půl hodiny v kuse ječet, pištět a hučet a to jen leží v postýlce a nic nedělá. Pochopila bych to kdyby třeba pískala, když mě uvidí, nebo z radosti, ale opravdu to dělá jen tak. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
1.10.12 15:13

Ahoj mě malá taky spala asi od 2,5 měsíce v kuse 20-6 hod a jak píšou holky, pokud prospívá tak bych to nijak neřešila. Užívej si to, teď máme 7 měsíců a je to měsíc cose budí co 1,5 - 2 hod v noci, to je kolikrát děs. Zuby nerostou tak nevím čím to je. takže si to užívej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
1.10.12 15:14

A k tomu pískání, ta naše začala tak na 4 měsících děsně výskat takovým vysokám hláskem, idkyž byla sama v postýlce, myslím že tím dávala najevo, že je spokojená a nic jí nechybí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.10.12 15:19
@Renisek20 píše:
A k tomu pískání, ta naše začala tak na 4 měsících děsně výskat takovým vysokám hláskem, idkyž byla sama v postýlce, myslím že tím dávala najevo, že je spokojená a nic jí nechybí :dance:

To je tak hezky napsaný :-) tak snad to tak je a máš pravdu, mám z toho teď radost. Jinak by mi to vrtalo hlavou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
1.10.12 15:21

@-okurka- Nám doktorka říkala nebudit. Pak jsme ale měli problém s příbýváním a tak jsme budili. Myslím, že výsledek byl stejný - když jsme budili, tak pak usínala u prsa a moc toho nesnědla. Takže já bych nebudila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
1.10.12 15:22

Tak pokud se u toho nekaboní nebo to nepřejde v pláč, tak to je určo spokojená a dobře se o ní staráš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí