Od gynekologa do porodnice

126
28.1.11 20:05

Od gyn. do porodnice

Ahoj, odkdy jste začaly chodit na kontroly do porodnice? Jdu teď 35+5tt na kontrolu ke svému gynekologovi. To už by mě měl na další kontrolu poslat do porodnice ne? Hlavně mi čím dál víc tvrdne břicho, malej už je pěkně dole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
28.1.11 20:09
veronika33 píše:
Ahoj, odkdy jste začaly chodit na kontroly do porodnice? Jdu teď 35+5tt na kontrolu ke svému gynekologovi. To už by mě měl na další kontrolu poslat do porodnice ne? Hlavně mi čím dál víc tvrdne břicho, malej už je pěkně dole…

Zalezi na kazdem doktorovi.Nektery nikdy.Nekteri muzou natacet v ordinaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
28.1.11 20:16
kattkka píše:
veronika33 píše:
Ahoj, odkdy jste začaly chodit na kontroly do porodnice? Jdu teď 35+5tt na kontrolu ke svému gynekologovi. To už by mě měl na další kontrolu poslat do porodnice ne? Hlavně mi čím dál víc tvrdne břicho, malej už je pěkně dole…
Zalezi na kazdem doktorovi.Nektery nikdy.Nekteri muzou natacet v ordinaci.

Přesně. :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
28.1.11 20:18

Moje lékařka dělá CTG záznam, takže se k ní chodí až do porodu, resp. dokud nějak nepokročí nález (což mně pokročí vždy až v momentě, kdy už začnu rodit, tak jsem se na vlastní žádost pár dní před termínem nechala předat do péče porodnici… no ne že jsem tam chodila další dva týdny, protože jsem krutě přenášela :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
28.1.11 20:21

Já můžu prý chodit ke svému gyndr až do 41+3 :lol: pokud nebudu riziková, ale prý záleží na mně a na porodnici. Monitor má ale v ordinaci, tak budu u něj, v porodce to byly stresy, přestože při prvním těhu jen kontrolovali průtoky a monitory nedělali. Tentokrát to mám do porodky daleko, monitory asi dělat budou a v porodce člověk vždycky kvůli tomu shnije půl dne :roll:
Poptej se a uvidíš, nicméně většina porodnic chce, abys tam aspoň v tom 36.tt přišla vyplnit dotazníky, na prohlídku, zaregistrovat se atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
28.1.11 20:26

U nás stačí žádanka. Předávám paní tu a tu do porodnice té a té ke dni tomu a tomu. Zavolat, objednat se, hotovo (zkusila jsem všechny tři místní porodky, abych náhodou o něco nepřišla).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
28.1.11 21:18

28 ale rizikova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
28.1.11 21:50

U nás až po termínu,monitor se natáčí na gyn. :mavam: