Od jakého věku do kempu?

2377
5.3.12 20:51

Od jakého věku do kempu?

Od jakého věku jste jezdili v létě s dětmi do kempu k vodě?Třeba jako je Branžež kemp Peklo jestli znáte..??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3380
5.3.12 20:53

Tak tenhle kemp neznám ale starší byla poprvé ve třech letech a mladší v 17 měsících. Oba jsou pod stanem spokojení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
5.3.12 20:55

Asi záleží na tom, jak dobře spí. Třeba malá by to kousla v klidu a mě to budí :mrgreen: ale máme vždycky štěstí na sousedy opilce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
5.3.12 20:57

Když už tak do chatky ale spíš mě do o to jako od kdy může děcko do vody jako je rybník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
5.3.12 20:57

Malá mi zatím není schopna usnout mimo postýlku.Ale v chatce v kempu spí v pohodě.Teď má 18. měsíců a letos už budeme jezdit vodu a na kola, takže tipuju od 20. měsíců budeme ve stanu v kempu.

• Citovat
  • Upravit
102087
5.3.12 20:58

Peklo znám :-) jinak my byli v nějakých 10 měsících a s pohodovým dítkem se dá i dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
5.3.12 20:58
Mishell píše:
Když už tak do chatky ale spíš mě do o to jako od kdy může děcko do vody jako je rybník

Pokud je čistá a není ledová, tak není problém.Malá byla teda v potoce jak měla 11.měsíců.Ale byl studený, tak se máchala jen nohama.

• Citovat
  • Upravit
50725
5.3.12 20:59

My jsme poprvé jeli v jeho 16 měsících. Ale když by bylo teplo, vzala bych i miminko, pokud by nemělo ve zvyku půl noci probrečet. Jedny takové sousedy jsme kdysi měli (a to mohlo být dítě tak 2-3leté) a bylo to nepříjemné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
5.3.12 21:00

Malý byl v rybníce v těch 10 měsících, ale bylo to na něj dost studené… i když ono taky nebylo nic extra počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
Mishell píše:
Když už tak do chatky ale spíš mě do o to jako od kdy může děcko do vody jako je rybník

Tak rybníku bych se nebála. Je to pro děti super zábava, jen kdyby tam byly sprchy, tak možná ještě osprchovat. Na Lipně se malá koupala od roka a půl a voda teda peklo, ale když ono je tam jinak tak krásně…Nikdy nic, ale to víš, každá kůže snese něco jinýho. Spaní taky raději chatky, právě v tom stanu se se vždycky bojím, že na nás někdo opilej šlápne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
Nelluška píše:
Asi záleží na tom, jak dobře spí. Třeba malá by to kousla v klidu a mě to budí :mrgreen: ale máme vždycky štěstí na sousedy opilce :mrgreen:

Nám oba první noc spali trochu hůř a další už je nevzbudilo nic. Jednou jsme spali asi 50m od reproduktoru, jeden večer tam byla doost hlučná akce a spali jsme všichni jak miminka. (o té akci jsme se dozvěděli až když vypukla :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
5.3.12 21:01

Dcera byla s náma pod stanem ve 22 měsících a v pohodě, ale večer jsem ji uspávala projížďkou v kočárku, pak ji přenesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
5.3.12 21:01

Malýmu bude v létě 9měsíců a chtěli jsme jet na tu Branžež do Pekla,byli jsme tam už 2× a hrozně se nám tam líbí jen sme nevěděli co s malým jestli s námi bude moct do vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
5.3.12 21:06
Ainy píše:
Nelluška píše:
Asi záleží na tom, jak dobře spí. Třeba malá by to kousla v klidu a mě to budí :mrgreen: ale máme vždycky štěstí na sousedy opilce :mrgreen:
Nám oba první noc spali trochu hůř a další už je nevzbudilo nic. Jednou jsme spali asi 50m od reproduktoru, jeden večer tam byla doost hlučná akce a spali jsme všichni jak miminka. (o té akci jsme se dozvěděli až když vypukla :mrgreen: )

To se nám jednou stalo na vodě:-) ale bez dětí. Jinak hlasitější zvuky vždycky vadí nejvíc mě, abych se přiznala, takže já vždycky bojuju za apartmán a přítel stany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
5.3.12 21:10

Nelluško, na vodě jsme dělali největší bugr my, ještě bez dětí :mrgreen: Jinak my to máme rozdělené - česko=stany, moře=apartmán nebo chatka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí