Od jakého věku do kempu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13943
5.3.12 21:12
Mishell píše:
Od jakého věku jste jezdili v létě s dětmi do kempu k vodě?Třeba jako je Branžež kemp Peklo jestli znáte..??

Jéé, na Branžeži jsme byli loni :) Ale tady http://www.duocamp.cz/#… Bylo to tam skvělé!! A ceny taky pohádkové! Pokud se obáváš stanu, jsou tam i karavany k pronajmutí. A fakt za hubičku a je to tam krásné.

EDIT: Ten kemp Peklo se mi zdá, že byl z druhé strany rybníka a jestli je to teda ono, tak tam se mi to vůůbec nelíbilo. V Duocampu mají i docela vyžití pro dětičky a není to tak v lese, jako ten druhý kemp. Tam měli spoustu šišek po zemi a bylo to celé strašně ve stínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivi
1839
5.3.12 21:19

My jsme byli na Branžeži loni a měli jsme z těch kempů úplně obrácené pocity. :D

Duokemp nám přišel takový malý a hromada lidí, děti (3 + 1 rok) abych měla pořád na provaze, aby na ně někdo nešlápl. V Pekle jsme byli spokojení. Starší tam lítal na odrážedle a mladší se mohla batolit po okolí. Přístup k vodě prima. A za rohem je tam letní kino. Dali jsme si filmeček - děti byly s náma. Starší spal ve spacáku a mladší to prospala v kočáře. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
5.3.12 21:22
Ivi píše:
My jsme byli na Branžeži loni a měli jsme z těch kempů úplně obrácené pocity. :DDuokemp nám přišel takový malý a hromada lidí, děti (3 + 1 rok) abych měla pořád na provaze, aby na ně někdo nešlápl. V Pekle jsme byli spokojení. Starší tam lítal na odrážedle a mladší se mohla batolit po okolí. Přístup k vodě prima. A za rohem je tam letní kino. Dali jsme si filmeček - děti byly s náma. Starší spal ve spacáku a mladší to prospala v kočáře. :mrgreen:

A myslíš že by do vody na té Branžeži mohl můj syn v 9.měsících?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
5.3.12 21:23

:mrgreen:
Možná záleží na době, kdy tam člověk jede. My tam jeli od 1.9., tak možná proto. O letním kině jsme neměli tucha, to je škoda. Ale možná už nepromítali :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
5.3.12 21:34

My by jsme tam jeli asi v červenci nejspíš hlavně aby bylo počasí pěkný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1717
5.3.12 21:34

Ahojky, tak Branžež znám , v kempu jsme tam byli loni za známými, myslím, že byli v tom Duocampu, byla to odbočka za hřbitovem, tak nevím, zda to bylo ono. Těch kempů je tam více, myslím, že celkem tři. Každý bude mít určitě nějaké pro a proti.
My jezdíme už několik let ke Stříbru. Loni s námi poprvé byla naše malinkatá dcera (6 měsíců), spali jsme ve stanu, ona pěkně zabalená v zimním fusaku, hodně navlečená, bylo to bez problémů, jen to ještě chtělo rukavičky, ruce měla k ránu studené, jinak byla jako v bavlnce. Faktem je, že máme do stanu přívod elektriky a beru s sebou i přímotop, takže jsem tu ložnici ve stanu vždy trochu vytopila, než jsem tam malou dala spát. Máme takový ten větší stan se dvěma ložnicemi, takže se to dalo zvládnout. Pokud uvažujete o chatičce, pak je to úplně bez problémů. Jinak koupání jsme vyřešili nafukovacím bazénkem a malá byla moc spokojená.
Pokud dítko není alergik a snese studenější vodu, pak bych koupání v rybníku jako problém neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivi
1839
5.3.12 21:36

Mishell, ta voda byla relativně čistá, celkem teplá (ale měli jsme letní horko), ale přesto bych řekla, že ne. V tom věku nebude ještě stát. Nevím jak ty, ale já bych dítě do takové vody neposadila. Bála bych se, že by tam prochladl, když se nepohybuje. Jestli ale máš v plánu ho tam vymáchat v rukou (jako na kurzech plavání) a pak zase ven … tak v tom bych problém neviděla.

PetiteFillette, v září už určitě nepromítali. Tou dobou taky věřím, že i ten Duokemp mohl být prázdnější a příjemnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
6.3.12 08:29

Ahoj Mishell :mavam: :D

my jedeme letos poprvé do kempu a to jsou malé 2roky.Chtěli jsme jet u minulý rok,ale ze zdrav.důvodů to nešlo :(

Myslím,že to s malým můžete zvládnout,jen na to koupání bych si dala fakt pozor-je ještě hodně malý,tak bych tam s ním šla vždycky jen na chvíli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
6.3.12 08:31

já si myslím, jak tady někdo psal to ošplouchnutí jako na plavču neuškodí, nebo ponořit a jít. Ono taky jde si dát do bazénku vodu z umývárky nebo pak polít kropáčem, tak to dělají lidi na Lipně. Musím tady nasbívat informace, to mi bude muž zase přemlouvat před sezonou do kempu. Já navrhuju já s malým v chatce a oni ve stanu. Bordel se zamkne do chatky a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
4.5.12 12:20

Ahoj holky,nemáte nějaký typ na kemp na Moravě.Přemýšlíme,že bychom jeli s dětmi (skoro 5 let a 1rok).Jezdíte s malýma dětma do chatky nebo i pod stan?A co přírodní koupání s malýma dětma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101751
4.5.12 12:56

Byli jsme s cca 9 měsíčním pod stanem a pohoda. Přírodní koupání teoreticky taky, prakticky jsme to zkusili jen jednou, nebylo moc počasí a bylo to studené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
7.5.12 17:35

@saxa Ahoj,my jedeme letos na Jižní Moravu do kempu Lesná u Znojma.Je to malinký kemp,mají tam bazén,gril…
Chatka sice jen pidi s dvěma patrovýma postelema,ale nám to stačí-budem jezdit po okolí.
Malá má už dva a půl roku,tak to v chatce zvládnem s přehledem
Já tam už jednou byla před asi 6ti lety a ted se tam s chutí vracím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí