Od kdy broskve?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
od kdy broskve?
Ahoj, můžu se zeptat od kdy jste dávali dětem broskve?nemyslim čerstvé ,ale přesnídávku z nich
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
s ovocem jsem začala v necelých 7mi m. broskve přišly na řadu okolo 8mého měsíce, ale klidně bych dala i dřív.
- Citovat
- Upravit
Přesnídávky s broskvemi jsem dávala taky celkem brzo, kolem toho 7. - 8. měsíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesnídávku v 8m.Teď máme 15m a dávám čerstvé z vlastní zahrádky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já jsem dala poprvé tento týden. Ne přesnídávku ale čerstvý oloupaný a rozmixovaný ![]()
Moc mu chutnala a naprosto bez reakce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
radúna píše:
Neczus, zdravím.
to jakože to máte stejně, nebo kvuli těm prokletejm bublinkám?
- Citovat
- Upravit
Ahoj, přesnídavku v 6m a čerstve v 7 měsíci a ted ma 10m a basti jednu cerstvou broskev denně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj,my začali poměrně brzy.Manžel byl netrpělivý a chtěl malýmu přilepšit.Myslím že broskvovou dostal mezi 6 a 7 m.jen ji nedávej odpoledne,Je docela těžká na žaludek. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
myslim ze na brosvovych presnidavkach je dokonce psany od 4 mesice…nevim to jiste…ter dostavala cerstvy od sestyho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak Nikčovi je 7 měsíců a broskve baští. Ted mu chci zkusit melouna. Tak uvidíme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolem 8 měsíců čerstvé oloupané broskve, mladší kaše nechtěla.
Starší zase nechtěl kousky, přesnídávky začal dostávat kolem 7 měsíců.
Teoreticky je možné daleko dřív, snad od 4 měsíců, ale já jsem plně kojila a začala jsem přikrmovat zeleninou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky dík, máme plno domácích broskví tak je škoda je nevyužít.dala jsem včera poprvé, udělala jsem domácí přesnídávku.zatim jí nevadilo nic, tak snad tohle nebude vyjímka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit