Od kdy do podsedáku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1888
24.4.11 20:17

Od kdy do podsedáku???

Ahoj chtěla bych se zeptat od kdy do podsedáku?Je to daný výškou nebo kilama?Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30300
24.4.11 20:24

Za mě, po tom co při lehké nehodě 10 leté dítě vypadlo z podsedáku a jediné z auta se potlouklo tak nikdy. Radši nějakou pořádnou sedačku, kde to dítě drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
24.4.11 20:33

Za mně taky nikdy. Podsedák není autosedačka. Není to vůbec bezpečné a dítě to nechrání při žádném nárazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
24.4.11 20:33
Aspera píše:
Za mě, po tom co při lehké nehodě 10 leté dítě vypadlo z podsedáku a jediné z auta se potlouklo tak nikdy. Radši nějakou pořádnou sedačku, kde to dítě drží.

NIKDY-podivej se na videa crashtestu a pochopis,proc podsedak NENI ABSOLUTNE BEZPECNY :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
24.4.11 20:38

Podsedák nikdy.
Je to spíš jen splnění legislativy pro policajta, nikoliv ochrana pro dítě. Źádný ochranný prvek proti bočnímu nárazu.

• Citovat
  • Upravit
27000
24.4.11 20:45

Za mě taky nikdy!Podsedák nemám v plánu kupovat chlap teda chtěl ale pěkně jsem ho jsem ho sjela…stačí že ho má na těch pár ulic přejíždění tchýně a vždy se klepu hrůzou :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
24.4.11 20:46

Od 15kg,ale za mě teda nikdy :wink:

Pořádně si to nech projít hlavou,podívej se v klidu na videa crashtestů a pak možná změníš názor :wink: Není to vůbec bezpečné,my máme sedačku 15-36 kg,podsedák nikdy nekoupím.Když vidím ty prťavý děti sotva 3 letý na podsedáku tak bych vraždil.Pás jim vede přes krk a to je tak akorát na oběšení a zlomení vazu,rozdrcení hrtanu atd. :zed:

Tohle jsi asi slyšet nechtěla,ale nikdo ti podsedák nedoporučí.Jedný kdy to akceptuji jsou velké děti…cca 10 let a výš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
24.4.11 20:49

Já teda ještě, švagrovco kpupili podsedak, když měla jejich dcera tři roky, náš syn v té době taky (jsou stejně staří)a my brali cybex solution a divili se, že berem velkou sedačku…
Když jsem jim řekla mé důvody, najednou koupili velkou autosedačku.
Cybexka mě tehda v akci stala do dvou tisíc a je na hodně dlouhou dobu.

• Citovat
  • Upravit
1888
24.4.11 20:51

Tak teda děkuji já se jen ptala pač kamarádka říkala,že nemůže nic najít od kdy.Já mám sedačku 9-36kg je s podsedákem,ale dokud tam malá půjde bude jen v sedačce.A popravdě jsem netušila,že podsedák ee.Děkuji moc za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
24.4.11 21:03

Podsedak ma stejnej efekt jako polstar pod zadkem. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
24.4.11 21:03

Já mám i pocit, že jsem někde četla, že podsedáky už budou mít zákaz. Ale nenajdu už kde

• Citovat
  • Upravit
2404
24.4.11 21:11

Tak to by mě zajímalo, do které sedačky narvete 30 kilové 135 cm vysoké dítě :roll: I na těch sedačkách do 36kg jasně píšou, že od 25 kil sundat záda a nechat jen spodek, tj. podsedák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
24.4.11 21:11

Já si myslím,že by ta sedačka do těch 36kilo měla stačit pak už můžou být bez…Ted jsem objednávala sedačku malýmu a rozhodovala se jestli vzít 9-25kg a pak podsedák nebo 9-36kg a ta zvítězila tak jsem ráda,že mám tu.Sem to vůbec netušila s těma podsedákama nějak těm sedačkám neholduju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
24.4.11 21:14

Podsedák tak nejdřív v 8-9 letech - spíš dle výšky dítěte, nedovedu si představit svého syna, který má 145 cm (takže zádržný systém mít musí) v autosedačce. Ač je střízlík, stejně by se tam mačkal .
Fakt záleží i na proporcích . Bude mu 12 a nemá ani těch 36 kg , ale sportuje a má docela ramena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
24.4.11 21:15

haninka: my máme 9-36kg Storkenmuhle a do podsedáku to rozebrat nejde, jde vyvýšit zádovou podpěru, tak snad to nějak jde :wink:

podsedák opravdu jen pro děti, kterým chybí do výš. limitu pár čísel a řekla bych tak kolem 10let :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí