Od kdy do sauny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3379
4.12.11 22:21

lulje, já taky nevím proč doktorka napsala „nesaunovat“. Do školky mi malou nevzali, v únoru poletím opět pro potvrzení na přihlášku, tak se chci zeptat, pokud to tam znovu napíše. Ikdyž tady se děti nesaunují,tak mě to zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
4.12.11 22:29
Mmonnika píše:
My to měli ve školce, chodili jsme snad od začátku, tzn. od 3 let a jaké jsem pak byla zdravé dítě :palec: Akorát děti mají samozřejmě jiný režim..

Ahoj, můžu se zeptat do jaké si chodila školky? Já totiž taky měla ve školce saunu a chodila jsem na Praze 7! A tenkrát to byla snad jediná školka se saunou, ale já chodila před 30 lety :) …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
5.12.11 07:04
PitbulLenka píše:
Mmonnika píše:
My to měli ve školce, chodili jsme snad od začátku, tzn. od 3 let a jaké jsem pak byla zdravé dítě :palec: Akorát děti mají samozřejmě jiný režim..
Ahoj, můžu se zeptat do jaké si chodila školky? Já totiž taky měla ve školce saunu a chodila jsem na Praze 7! A tenkrát to byla snad jediná školka se saunou, ale já chodila před 30 lety :)

Já chodila do školky na Smíchově, 30 je mi ted, takže takových 27 let je to už taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
5.12.11 08:41
Mmonnika píše:
PitbulLenka píše:
Mmonnika píše:
Ahoj, můžu se zeptat do jaké si chodila školky? Já totiž taky měla ve školce saunu a chodila jsem na Praze 7! A tenkrát to byla snad jediná školka se saunou, ale já chodila před 30 lety :)
Já chodila do školky na Smíchově, 30 je mi ted, takže takových 27 let je to už taky :D

Tak to jsme chodily do školky skoro ve stejnou dobu :). Tak to asi nebylo tak ojedinělý školky se saunou a já žila v domnění, že ta naše byla jediná- ono se tenkrát o ní psalo i v novinách a já tam byla vyfocená, tak si to máma schovala :) …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
5.12.11 09:09

myslím že to nebylo ojedinělé, taky jsme ve školce měli saunu a bylo to super. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
5.12.11 09:18

Pamatuju si, že jsme chodili do sauny, ale je taky možné, že to nebylo přímo ve školce, ale třeba jsme někam přecházeli, to si opravdu nevybavuju.. My jsme se pak přestěhovali a ten poslední rok jsem chodila do školky jinam, takže ty vzpomínky opravdu moc čerstvé nejsou :mrgreen:
Tak fakt nevím, doted jsem nad tím nepřemýšlela, ale i když přemýšlím, tak tohle si nevybavím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
5.12.11 21:36
Jeva píše:
lulje, já taky nevím proč doktorka napsala „nesaunovat“. Do školky mi malou nevzali, v únoru poletím opět pro potvrzení na přihlášku, tak se chci zeptat, pokud to tam znovu napíše. Ikdyž tady se děti nesaunují,tak mě to zajímá.

Naši „malou“ taky nevzali - měla tři roky až v červnu a oni pro letošní rok brali děti narozené max do ledna 2008 :zed: Budeš hodná, když napíšeš, jak jsi dopadla - opravdu by mě zajímalo, proč se děti nesmějí saunovat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová