Od kdy do sauny

6895
3.12.11 09:53

od kdy do sauny

Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, odkdy může jít dítě do souny? Kuba strašně chce jít s tatínkem, tak nevíme. Je teda po trhání krčních mandlí a v únoru jde trhat krční madle…má 4 roky..děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
3.12.11 09:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
3.12.11 09:58

Pokud to bude dítě zvládat, není problém.Můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
3.12.11 10:12

My to měli ve školce, chodili jsme snad od začátku, tzn. od 3 let a jaké jsem pak byla zdravé dítě :palec: Akorát děti mají samozřejmě jiný režim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
3.12.11 10:19

jee to se mi hodí, máme tu i saunu pro děti, kde je snížená teplota a děti mají kratší intervaly, ale loni jsme hodně marodily takže jsme to ani nezkusily. Letos jedem na hory, kde sauna bude. A mě by zajímalo od kdy děti můžou do „normálně“ vyhřáté sauny pro dospělé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
3.12.11 11:03

My chodíme s dětmi od jejich 5 měsíců. Jsou zvyklé a milují to. Samozřejmě, že nejdřív po minutce, dvou…, ochlazovat pomalu, hodně pít atd… Dneska naše skoro tříapůlletá vydrží ve finské při 98 stupních skoro celých 15 minut. Je to o zvyku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
3.12.11 11:29
lulje píše:
My chodíme s dětmi od jejich 5 měsíců. Jsou zvyklé a milují to. Samozřejmě, že nejdřív po minutce, dvou…, ochlazovat pomalu, hodně pít atd… Dneska naše skoro tříapůlletá vydrží ve finské při 98 stupních skoro celých 15 minut. Je to o zvyku.

To máte doma saunu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
3.12.11 12:22
pannda píše:
lulje píše:
To máte doma saunu?

Bohužel neeee :,( Ale co bych já za saunu doma dala!!!! Saunujeme se každý týden, tak to docela leze i do peněz. Ale zas lepší, než pak řešit doktory. :think: (S mým ex jsme se dokonce v sauně seznámili :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.11 12:35

my se chystáme děti zasaunovat, saunu máme doma, udělal manžel :), ale minule se mi po saunování rozjela choroba, takže to chce fakt 100% zdravé děti

• Citovat
  • Upravit
3379
3.12.11 12:58

Někdo to asi doporučí, jiný ne. Já když jsem nechávala u dr potvrdit přihlášku do školky, napsala do poznámky „nesaunovat“. Bohužel jsem si toho všimla doma a nezeptala se… Pak už jsem nikde nepátrala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
3.12.11 13:01

Dík za reakce, raději tam ted chodit s ním nebudeme, ale v únoru se po operaci zeptám doktorky, jestli to doporučí. Nás oba s manželem sauna, baví a rádi tam chodíme, tak chceme právě zkusit, jestli by to bavilo i kluky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
4.12.11 15:34
Bubu25 píše:
kacabus píše:
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, odkdy může jít dítě do souny? Kuba strašně chce jít s tatínkem, tak nevíme. Je teda po trhání krčních mandlí a v únoru jde trhat krční madle…má 4 roky..děkuji za odpovědi.
My jsme s začali s malou chodit od roka od té doby, co začala chodit sama a dodnes si jí všcihni moc užíváme :kytka: já jsem chodila i v těhu :pankac:

Taky jsem chodila v těhu. Téměř až do porodu. :palec: Včera jsem si na tuto diskuzi vzpomněla, když jsem se potila :pankac:
Nepochopila jsem s=to s tou školkou 8o Proč by jako dítě nesmělo do sauny? 8o 8o 8o 8o Vždyť je to přece ověřené, že sauna prospívá :nevim: Školka u nás má vlastní saunu a děti lítají v zimě nahaté ve sněhu :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
4.12.11 22:21

lulje, já taky nevím proč doktorka napsala „nesaunovat“. Do školky mi malou nevzali, v únoru poletím opět pro potvrzení na přihlášku, tak se chci zeptat, pokud to tam znovu napíše. Ikdyž tady se děti nesaunují,tak mě to zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
4.12.11 22:29
Mmonnika píše:
My to měli ve školce, chodili jsme snad od začátku, tzn. od 3 let a jaké jsem pak byla zdravé dítě :palec: Akorát děti mají samozřejmě jiný režim..

Ahoj, můžu se zeptat do jaké si chodila školky? Já totiž taky měla ve školce saunu a chodila jsem na Praze 7! A tenkrát to byla snad jediná školka se saunou, ale já chodila před 30 lety :) …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
5.12.11 07:04
PitbulLenka píše:
Mmonnika píše:
Ahoj, můžu se zeptat do jaké si chodila školky? Já totiž taky měla ve školce saunu a chodila jsem na Praze 7! A tenkrát to byla snad jediná školka se saunou, ale já chodila před 30 lety :)

Já chodila do školky na Smíchově, 30 je mi ted, takže takových 27 let je to už taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová