Kdy je ideální doba dát dítě do golfáče?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pellullinka
12.11.09 11:11

asi golfky kupovat nebudeme, zkusím sehnat lehčí sporťáček, ale aby byl k použití i v zimě

• Citovat
  • Upravit
pokymar
27.3.12 08:34

ahoj, v létě planujeme jen do jižních čech a potřebuju něco skladného v čem by se dalo jezdit po městě. Momentálně mám xlandera xa, takže bych i u sporťáku co největší kolečka, přece jen, kluk bude v létě ještě prťous. A hlavně, na dovolenou bychom mohli vzít jen xlandera a na střechu kola a bylo by plno. Je to příšerně neskladný kočár… :? Předem děkuji za rady.

• Citovat
  • Upravit
pokymar
27.3.12 08:38

jo a samozřejmě polohovatelné nožky i záda do lehu a spojená rukojeť

• Citovat
  • Upravit
1288
27.3.12 09:48
@pokymar píše:
ahoj, v létě planujeme jen do jižních čech a potřebuju něco skladného v čem by se dalo jezdit po městě. Momentálně mám xlandera xa, takže bych i u sporťáku co největší kolečka, přece jen, kluk bude v létě ještě prťous. A hlavně, na dovolenou bychom mohli vzít jen xlandera a na střechu kola a bylo by plno. Je to příšerně neskladný kočár… :? Předem děkuji za rady.

já měla baby design mini a byla jsem s ním velmi spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
27.3.12 09:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
27.3.12 09:56

mela jsem golfky espiro magic 3 a uplne paradni..klidne pro pulrocni dite bez problemu..ma polohovani temer do lehu…velikou boudu (da se ale i oddelat) kterou prikryjes pred slunickem cely dite (kor takhle malicky)…polohovani nozicek…maji aji ctyrkolku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10378
27.3.12 09:58

My kupovali tyhle a jsem naprosto spokojená.prostorný,supr nánožník,pláštěnka.Velký košík :palec: Ale kupovali jsme ho levněji než tady v odkazu :think: http://www.baby-eshop.cz/…mb_cmp=zbozi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
27.3.12 10:20

My kupovali kvůli dovolený moon bugy fit 3,je to myslím stejný jako ten espiro magic,vypadá dobře,jako takový křesílko,my teda nemáme polohování nohou,to začali dělat později,ale to je jediná nevýhoda,a ještě malej koš,jinak je super,lehkej,skladnej,velkej.a jezdíme v něm od 6.měsíců,používám ho doma na uspávání,na balkoně,vejde se do výtahu,paráda. ;) a má ho spousta holek,myslím,že je oblíbenej,foto nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
27.3.12 19:36
@Mili-lili píše:
My kupovali tyhle a jsem naprosto spokojená.prostorný,supr nánožník,pláštěnka.Velký košík :palec: Ale kupovali jsme ho levněji než tady v odkazu :think: http://www.baby-eshop.cz/…mb_cmp=zbozi

a prosím tě, jak je velký když se složí?

• Citovat
  • Upravit
11
3.4.12 23:13

Ahoj, já kupovala golfky naši malé ještě než měla rok. Chtěla jsem ho jako druhý kočárek. Používala jsem ho hlavně pro cestování autobusem, na lítání po úřadech a nebo do auta, když jsme jezdili k babičce. Jinak jsme byli ve sporťáku. Jak začala malá chodit, tak jsme sporťák schovali a už se používal jen golfáč, protože už chtěla chodit sama, a ten golfáč je přece lehčí na ovládání. Akorát to vyšlo na jaro.Dnes jsou malé dva roky, bydlíme na vesnici, takže tady chodíme všude pěšky. Jen když jedeme do města, tak golfky máme v autě. Chtěla jsem golfky jednoduchý, lehký a dobře skladný, jednoduchy design,nic přeplácanýho. Mohu doporučit cybex callisto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí