Od kdy jste četli pohádky?

16694
15.6.10 21:01

Od kdy jste četli pohádky?

Kdy vaše děti začlo bavit čtení pohádek? Jsem natěšená, že budu číst pohádky, ale mládě mi na to pořád pěkně prdí :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65452
15.6.10 21:04

Mates mi na to taky prdí.....ale kížky si prohlíží rád…tak ještě počkám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
15.6.10 21:12

Helenku knížky bavily snad od roka, ale možná také proto, že znakovala, tudíž si o nich dovedla povídat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
15.6.10 21:15

Hele ja byla take netesena, ale opravdove cteni pohadek pred spanim zacalo az tak ve trech letech. Predtim proste nebyl zajem. Maximalne si prohlizet knizky a vypravet co je na obrazku, ale cteni ani omylem.
Zato ted cteme denne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
15.6.10 21:26

Ahooj,
tak malému budou dva za chvilku a hrozně rád si prohlíží, ukazuje, povídá o nich, ale jakmile já nebo přítele začneme číst, tak začne křičet „nééé, neciii“ :lol: Takže my asi jen tak číst nebudeme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
15.6.10 21:26

Vojta se čtení pohádek intenzivně dožaduje posledních pár měsíců (jsou mu 3,5 roku). Já ani dřív dobrovolně nezačínala, vyhovovalo mi, že usínal po uložení do postýlky (takže jsem měla téměř okamžitě čas pro sebe :wink: :oops: ). Teď čteme snad každý večer Pejska a kočičku, Mašinku Tomáše atd… (Pejska a kočičku už umí nazpaměť :roll: :lol: - takže jej to nechvám odvykládat samotného 8-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
15.6.10 21:30

Syn měl zájem od dvou a čtvrt :wink: A čteme dál každý večer :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
15.6.10 21:35

Já, když jsem chtěla dětem večer číst, tak je to taky moc nebralo. Ale pak jsem si začala pohádky vymýšlet a u toho usínají dodnes. Jen mě už dochází pomalu inspirace :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
15.6.10 21:52

doporučuji pohádky od hrubína -veršované,krátké,měnit hlas … funguje to i na miminka. nějradši mají o koblížkovi,perníkovou chaloupku,o zlé koze..ale jsou i jiné .

• Citovat
  • Upravit
21709
15.6.10 21:56

klasické čtení u nás začalo až ve třech letech. do té doby občas prohlížení knížek s obrázky, ale já jsem ji v tom moc nepodporovala, držela jsem rituál uložit, pusinka a spinká se (to jsme měli od narození).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
15.6.10 22:10
sophinka píše:
doporučuji pohádky od hrubína -veršované,krátké,měnit hlas … funguje to i na miminka. nějradši mají o koblížkovi,perníkovou chaloupku,o zlé koze..ale jsou i jiné .

U nás vedla Červená Karkulka… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
15.6.10 22:15

Bohunko, u nás taky. Ale vyprávím ji každý večer a na sto způsobů. ta naše jezdí na mopedu a vlk je její kamarád :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
15.6.10 22:16

Myslíš Karcoolku? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
15.6.10 22:18

No tak nějak. Když je taťka doma, chodí tajně poslouchat, prý nikdy nic takového neslyšel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
15.6.10 22:25

Čteme od cca 2 let (Pejsek a Kočička, Mašinka Tomáš, Staré lidové pohádky, momentálně Pohádky ze šumavských lokálek). Od mimi jsem pouze zaspívala uspávanku. Manžel četl i Drdu (jednoduché pohádky ho nebavily-manžela), kterému syn nemohl rozumět, vždy si zapamatoval to nejzkomolenejší jméno, ale spíš ho asi bavilo poslouchat a prohlídnout si obrázky. Ještě Ferda zabral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí

Linkimals Mluvící lama

• (4.8) + 18 recenzí