Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mam naordinovany Prednison 1× denne. Zajimalo by me od kdy jste jej uzivali? od 1. dne MS nebo az po OPU? Uzival nekdo s prednisonem i fraxiparin? Bylo vse ok?
Ja mela prednison az tyden po prvnim dni MS a pichala jsem si fraxiparin. Vse bylo v pohode:)
Já také od začátku stimulace a to 1-1/2-0 a to až dokud nebylo na UTZ srdíčko..
Ja beru prednison od 1DC, dneska jsem uz 8+0tt. K tomu beru anopyrin a to vše az do konce 12tt.
@Maky.p píše:
Ja beru prednison od 1DC, dneska jsem uz 8+0tt. K tomu beru anopyrin a to vše az do konce 12tt.
DC myslite 1. den cyklu? Dekuji.
Ahoj… já beru prednison od zacatku stimulace a ted cekam na vysledek…nevíte, jestli jeta úspěšnost třeba větší když je tam ten prednison??? ![]()
@Denis11 píše:
Ahoj… já beru prednison od zacatku stimulace a ted cekam na vysledek…nevíte, jestli jeta úspěšnost třeba větší když je tam ten prednison???
Prednison ma pomoci, aby se embryjko lepe implantovalo a v podstate jsou s nim dobre zkusenosti, ale 100% uspech nezaruci, zalezi na mnoho dalsich faktorech. Mam kamaradku. 1. IVF cyklus se potrvridlo tehotenstvi a byla bez prednisonu a 2. a 3. IVF mela prednison a ani neotehotnela. Naopak jinym lidem pomohl.
@Lilllisek píše:
Prednison ma pomoci, aby se embryjko lepe implantovalo a v podstate jsou s nim dobre zkusenosti, ale 100% uspech nezaruci, zalezi na mnoho dalsich faktorech. Mam kamaradku. 1. IVF cyklus se potrvridlo tehotenstvi a byla bez prednisonu a 2. a 3. IVF mela prednison a ani neotehotnela. Naopak jinym lidem pomohl.
Ahoj a děkuju za odpověd.. tak snad pomohl se mimínovi zahnízdit.. ![]()