Pozitivní buněčná imunita

6653
1.11.12 19:47

Pozitivní buněčná imunita

Ahoj všem :kytka:

po 2 ZT nám zjistili v Podolí pozitivní buněčnou imunitu na sperma partnera (42%, norma je 65%). 2 měsíce poctivě užívám Prednison, kondom je taky na denním pořádku, prostě určitě plno z Vás ví o čem mluvím… no a můj dotaz pro Ty, co si tím samým prošly… Jdeme na kontrolu za 14 dní a mne čeká v krátce po tom ovulace. Hraju si s myšlenkou zkusit to. Co si o tom myslíte? Musím čekat na výsledky? Jaká je pravděpodobnost, že se imunita zlepší? Kdo z Vás se mohl snažit hned po první kontrole, nebo naopak nemohly? Jaké jste měly hodnoty při prvním a pak při druhém vyšetření???

Děkuji všem za názory, rady, či cokoliv… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15883
1.11.12 20:07

Já nečekala na výsledky a prednison mi asi pomohl, mám malou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
1.11.12 20:22

Nás ani neléčili (rovnou IVF, ani jedno nevyšlo) a pak jsme je doma vypekli a pořídili si Gabču. Takže za mě, to v době ovu klidně zkuste. Po otěhotnění mi doktorka z Imumedu teda prednison nasadila, ale sama říkala…co s váma, než přijedete na testy bude pozdě…tak radši, ale když jste otěhotněla, tak by mělo být všechno o. k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
1.11.12 20:26

Jestli opravdu poctivě zobeš prednison a máte gumisex, tak v době ovulace bych to zkusila!! ;)

u nás to bylo tak, že jsem nečekala na výsledky a šli jsme do druhýho IVF…výsledky dorazily den před transférem jednoho embrya a byly OK…no a z toho jednoho embrya máme dvě čertice ;)

tak jen do toho - držim palce! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
2.11.12 09:18

Všem děkuji za rady.. jste zlatý
no opravdu to dodržujeme… už více jak 2 měsíce :-) je to teda náročný :zed: já si říkám, že když to tak poctivě dodržujeme, něco to s tou imunitou udělat muselo. Ještě uvidíme, co nám řekne dr. Madar, ale stejně bychom to chtěli zkusit. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
7.12.12 20:47

Ahoj, já bych chtěla vyvést z omylu všechny ty, které tvrdí, že „pokud vše poctivě dodržujete, určitě se to zlepší“… Po téměř 3 měsících denního poctivého užíváníá Prednisonu a gumi sexu (ani jednou jsme to neošidili!!!) se výsledky nejen nezlepšily, ale naopak jsou kontrolní hodnoty ještě horší… takže bych na to na 100% nevsázela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
7.12.12 21:24

@Rozárka78 tvoje příspěvky jsem někde četla a docela mě to vyděsilo. Neřekl vám někdo, jak se to mohlo stát? prednison máš pořád stejnou dávku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
7.12.12 22:41

@Izzz Prednison pořád 5 mg denně, ještě se uvažovalo nad tím, že bych mohla mít nějaké chronické gyn. záněty, které by mohly snižovat účinnost kortikoidů, ale to dnešní výsledky vyloučily, všechny zánětlivé kultivace negativní… tak nevím, jsem zvědavá, co se mnou vymyslí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
8.12.12 19:38

@Rozárka78 to je děsný tohle.. :-( mrzí mne to, nejsi na něj rezistentní? I když to je divný… no já jsem zvědavá na své výsledky, v pondělí pro ně jdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí