Od kdy luštěniny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
152
27.11.08 11:04

Od kdy luštěniny

Chci se jen zeptat od kdy jste začli dávat luštěniny.Respektive asi nejdříve čočku,ta mi příjde méně nadýmavá.Fazolky a zelený hrášek už dávám asi od 10 měsíce,ale ostatní jsem měla zatím strach.Malé je 15 měsíců.Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2649
27.11.08 11:19

Červenou čočku dávám mladšímu synovi už teď, ta nenadýmá. Staršímu ostatní tak po 2. roce, ale stejně čočku ani fazole nejedl, začíná pomalu až teď.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
27.11.08 13:13

Jo jo, malá mi začala jíst čočku (miluje hlavně polívku) až kolem druhého roku. Dříve nechtěla a nenutila jsem. Sem tam si zobne fazole, ale jen málo. Jiné luštěniny mi nechce jíst, netlačím na ni. Počkám si až jí to zachutná. Jednou to přijít přece musí, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
27.11.08 13:20

Taky doporučuju červenou čočku - vůbec nenadýmá narozdíl od normální a je snadněji a rychleji připravitelná. Jedla jsem ji i já, když jsem měla problémy se žlučníkem, a zvládla jsem to, což je pro mě dostatečnou zárukou dobré stravitelnosti, protože např. šlupka od rajčete mě mohla zabít :roll: Podobně dobře stravitelná je i cizrna, ale musí být 12 hod. namočená (a namáčecí voda slitá!) a vaří se hodně dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
30.11.08 14:10

Díky moc,za odpovědi.Zkusila jsem uvařit polévku z červené čočky a dobrý,zaprvé malé moc chutnala a vůbec jí nenadýmala.Takže u ní zatím zůstaneme. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí