Od kdy meloun ???
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Od kdy meloun ???
Holky od kdy můžu dát prckovi 6. a půl měs. meloun nebo melounovou šťávu ??? Syn je na UM a 2 měsíce papká příkrmy zelenina,maso,ovoce,kaše, ovocné šťávy dle jeho věku.
Nikde ale o melounu nemohu nic najít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
klidně dávej, je úplně neškodný, ona je to hlavně voda a alergie na melouny snad nehrozí? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj přítel je silně alergický na meloun, takže bych byla opatrná na to, že alegie nehrozí. Já jsem malému meloun dala poprvé až v 15 měs. a on ho stejně nechtěl a nechce. Do roku jsem dávala ovoce a zeleninu převážně rostoucí u nás.
- Citovat
- Upravit
Myslím, že už je dost zkušený jedlík a můžeš ho dát. Poprvé trochu, pak víc. Jako u všeho ![]()
- Citovat
- Upravit
Jinak nezapomen ze meloun odvodnuje tak pak at ma dostatek tekutin.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
Tak do kdy meloun nevím.Já jsem jej před 1.rokem raději nedávala.
Ano je to zelenina.
Je dobrá co? ![]()
A nevím jak je to s tím odvodňováním,ale myslím si,že to tak není.Já ve vedru z nedostatku tekutin otékám a po melounu se mni to vždycky spraví. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.stoplus.cz/…v/tykve.html
Tady jsem nasla jak to je stim melounem.
ujinak z toho clanku je jasne ze meloun je opravdu zelenina,odvodnuje......
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my dáváme od 11m, malé šmakuje, jen je od něho celá pobryndaná ![]()
spíš to vycházelo z toho, že se dostal do sezóny, ovoce/zeleninu jsem ze začátku povařila, asi od 8-9m už jedla i syrovou, tak pokud by byla sezóna, tak asi od toho 8m (je kojená a příkrmy od ukončeného 6m)
Jo teď jsem koukala na http://kojeni.net/prikrmy.php a doporučujou už od 7m (tabulky - vhodnost jednotlivých potravin) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já začla od roku.rávě že meloun zavodnuje,né odvodnuje.Nám ho dr doporučila když malej v létě málo pil. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Melouny vodní obsahují poměrně hodně draslíku, který vypuzuje vodu z těla. Pro své odvodňovací a pročišťovací účinky se podobně jako okurky doporučují při ledvinových chorobách, vysokém tlaku a dně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak je toho tam spousty o tom ze odvodnuje staci zadat do googlu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Meloun fakt odvodňuje, je močopudnej a s tím draslíkem už to tu máte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit