Od kdy miminku botičky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
170
17.9.13 14:05

Od kdy miminku botičky?

Od kdy dáváte miminkám bačkorky? Synovi je 6,5 měsíce a už se mi staví. Myslíte, že se mám podívat už po bačkorách, nebo je čas, až začne chodit. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9226
17.9.13 14:08

Ja jsem boty/backurky davala az kdyz vylozene staly delsi dobu nebo az kdyz mely snahu popojit… jinak mi to prislo zbytecny, navic se to blbe oblika tak mrnavy a nespolupracujici :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
17.9.13 14:09

Ani nápad, až bude plně chodit, dřív není třeba, navíc to není na nohu dobré a nejlepší jsou kožené capáčky, ty fakt nekloužou a nepadaj z nohy.

chodit může třeba až za půl roku, mě se díte v tomto věku taky postavilo, teď má rok a ještě nechodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
17.9.13 14:09

Kupovali jsme botičky až opravdu dítko začalo chodit- nás kolem roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
17.9.13 14:10

Koupili jsme backory nekdy v sedmi mesicich, ale za chvili jsme je schovali, staci protiskluzove ponozky, uz chodi a o backorach uvazuji jen aby nemel studene nozky a nesundaval ponozky… Jinak je lepsi, kdyz jsou bez, lip si zpevni nozku, si myslim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
17.9.13 14:10

Ani na obcházení nábytku - dítě nejvíc času stráví lezením a tam bota překáží a vybočuje nohu víc do strany. Jako ja ani na doma nedávám pevnou botu - na doporučení ortopeda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
17.9.13 14:12

Já jsem dala boty s pevnou podrazkou až když uměl chodit, tj. když přešel místnost. Jinak měl kožený nazouvaci botky s ohebnou podrazkou- capacky. Ale bylo léto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
17.9.13 14:15

Máme ponožky s protiskuzem. Bačkůrky nemám v plánu kupovat asi nikdy :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
17.9.13 14:20

@lili8 Když jsem toto řešila, dočetla jsem se, že botičky na doma až když je chůze převažujícím pohybem v prostoru. Do té doby jen ponožky s protiskluzem pokud jsou hladké podlahy, na koberci netřeba nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59345
17.9.13 14:22

Já vali koupila první botičky až když sama přešla pokoj, cca v 11m a dostala je stejně jen na ven doma všichni chodí na boso ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
17.9.13 14:53

Je čas. Botičky až tehdy, když dítě začne chodit a chůze převažuje nad lezením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
17.9.13 17:06

Děkuji všem, bačkorky počkají :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maryna112
17.9.13 17:24
@lili8 píše:
Od kdy dáváte miminkám bačkorky? Synovi je 6,5 měsíce a už se mi staví. Myslíte, že se mám podívat už po bačkorách, nebo je čas, až začne chodit. Děkuji

naše miminko ma 10 měsíců ještě nechodí, boty mu dávám jenom do kočárku… jinak doktorka řekla že aš se postavy a začne chodit tak mu dat pevné boty

• Citovat
  • Upravit
maryna112
17.9.13 17:25
@lili8 píše:
Od kdy dáváte miminkám bačkorky? Synovi je 6,5 měsíce a už se mi staví. Myslíte, že se mám podívat už po bačkorách, nebo je čas, až začne chodit. Děkuji

naše miminko ma 10 měsíců ještě nechodí, boty mu dávám jenom do kočárku… jinak doktorka řekla že aš se postavy a začne chodit tak mu dat pevné boty

• Citovat
  • Upravit
841
17.9.13 18:31

Hm, tahle diskuze se mi hodí, dcera se v sobotu poprvé postavila (7,5m) a já už dnes vlezla do obuvi :lol:
Protiskuzové ponožky teda nevím, máte typ na značku?
Ponožky si běžně sundává :nevim:
No a capáčky fakt nekloužou na plovoučce? Taktéž máte vyzkoušenou nějakou značku? Mám poděděný Nolen a zdá se mi, že kloužou… navíc si dcera zase sundává :nevim: tak já už nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková