Boty podobné superfitům?

1429
10.9.13 15:07

Boty podobné superfitům?

Ahoj:)
nedávno jsme byli v obchodě s dětskou obuví a malé jsme kupovali první boty. Koupili jsme Superfity a jsem s něma hrozně moc spokojená. Jen je trošku vyšší cena. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli někdo nemáte vyzkoušenou jinou značku podobné kvality, ale za nějakou rozumnější cenu?
Asi jí je na zimu koupím zase, ale pokud by byli nějaké levnější ve stejné kvalitě, tak bych zkusila kouknout po jiných.
Děkuji moc:)
A moc se omlouvám jestli tu nějaké takové téma je. V rychlosti jsem nenašla a na delší hledání nemám s naším drakem čas :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11565
10.9.13 15:13

Docela dobré boty jsou i Santé nebo slovenská Protetika. Sestře kupujou rodiče Peddy, s těma zkušenosti nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
10.9.13 15:15

@Slečna Ferka My máme santé sandálky a jsou strašně těžké a neohebné :think: ale jinak kouknu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
10.9.13 15:16

Srovnatelné botičky jako Superfity jsou Richter a Primigy..ovšem ty ceny jsou stejně šílené..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
10.9.13 15:40

Ja bych rekla FARE, daji se sehnat o par stovek levneji a jsme spokojeni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
10.9.13 15:44

Taky kupujeme jen Superfity. Ještě jsem nenašla nic, co by mělo tak ohebnou podrážku a celkově mi přijdou fakt pohodlné. Jak kluk z bot vyroste, tak je prodám a vrátí se mi nějaká ta kačka zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
10.9.13 15:46

Kupujeme zimni ECCO a +- cenove za ne davam kolem 1.600,– a rozhodne mi prijdou daleko vic kvalitnejsi nez cele slavne Superfity. Na ty nadavam od te doby, co se detem promacely pri desti ve Spindlu, takze investice za 4 litry v cudu, dalsi rok v Alpach jsme meli ECCO a deti mely nohy jak v pokojicku…

• Citovat
  • Upravit
684
10.9.13 15:53

Elefanty z Deichmanu - Německé, ohebná podrážka, pevné v kotníku, bezva. A dají se koupit v akcích za perfektní peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
10.9.13 17:12

Ja mam co do kvality poradi nastavene takto: Primigi, Ecco( diky jejich hur drzicim suchacum), Superfit, Richter. Pak Elefanten a Bama. Teprva pak Bata.
Vsechny boty uz moje deti mely, jen Elefanteny jsme meli jen jednou a ne zimni.( na ty se asi chystam letos).
Ecco byly mozna jednicky, ale jejich neustale se rozlepujici suchace( po chvili uzivani) me dost lezou na nerv…
Vsechny tyhle boty jsou ale spis drazsi, skoro sedi i to poradi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
10.9.13 17:41

Jo zapomněla jsem na Primigi, ty máme dvoje kozacky a byly do města super, ale byly to typicke holcici městské kozacky, nic na hory a do přívalů sněhu, vevnitř mely pravý beranek a vypadaly super…

Ecco mladší měla na dva sucháče a držely bez problému dvě zimy (první zimu se zateplnou vložkou) a starší díte mělo snerovaci a suchac jeden nahoře a ten taky držel…

• Citovat
  • Upravit
35326
10.9.13 17:46
8o
@Hanka1 píše:
Jo zapomněla jsem na Primigi, ty máme dvoje kozacky a byly do města super, ale byly to typicke holcici městské kozacky, nic na hory a do přívalů sněhu, vevnitř mely pravý beranek a vypadaly super…

Primigi dela stejne boty jako Superfit a podobne jako Ecco, i snehule na suchace apod. Nevidim moc rozdil.
Ze ma Ecco casto problem se suchaci neni zas takove tajemstvi, uz jsem to slysela od vice kamaradek. Ale samozrejme to vsechny jejich boty nedelaji( treba u sandalu jsme problem nezaznamely ani jednou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
10.9.13 17:55

To ja vím o Primigi, chodím pro ne do Bati na Vaclavak, já cíleně chtěla kožené elegantni do města, i když Ecca mají černé se stříbrným proužkem, moc snehulovite nevypadají…
Asi máme na Ecco štěstí, kupuju je asi sedmou sezónu, je fakt ze vetsinou v Německu…sandály jsme taky měli a momentálně si nadával, ze jsem je nekoupila raději než nynější sandály Geox, protože u těch se nám sucháče rovnou odlepují, je fakt ze je nosí ve školce prakticky celodenně a vůbec je nesetrí…

• Citovat
  • Upravit
2760
10.9.13 21:16

@soleile my jsme jako první boty koupily Jonap sandálky, český výrobce se žirafou, cena přijatelná :) ted jsem chtěla koupit i podzimní, ale neměli :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
10.9.13 22:06

Jo, ale koukam, ze to jsou skoro prvni boty, tak to doporucuju DPK, lepsi takhle male jsme nemeli. Predpokladam, ze membranu potrebovat nebudete, takze uinvestice do drahych bot je zatim zbytecna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
11.9.13 12:48

My jsme kupovali první botičky z pevnou podrážkou také superfity a zatím jsem z nich fakt nadšená. :lol: Kupovali jsme ještě santé, ty mi přijdou taky super, jsou omyvatelnější, tak je máme víc do terénu. A nejsou vůbec těžké nebo neohebné, mají kromě tkaničky i zboku zip, jako taky super. Cenově ale velmi podobné. Sandálky jsme měli od essi a když mám teď srovnání - tak ty byly právě těžké, neohebné a celkově i míň kvalitní… :roll: Fare jsou hezké, co vím, tak jsou s nimi i spokojení, ale my neobujeme kvůli vysokému nártu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková