Od kdy odrážedlo
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj. Chtěla bych malému k 1. narozeninám koupit odráželo. Mohli by jste mi poradit nějaké ozkoušené tipy prosím? Koukala jsem na odrážedla s vodící tyčí, což se mi dost líbí, ale většinou mají šlapky vepředu na kole a to mi přijde dost nepraktické..Vlastně to tak není ani jako odrážedlo..tak vůbec nevim, jaké vybrat.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme koupili obyč odrážedlo takovou zelenou motorku. Nijak v tom moc vědu nevidím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to dost individualni. Holka to nechtela vubec a ted v peti letech to bratrovi zavidi. Aten zacal jezdit nekdy v 15-16 msicich
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporucuji klasicke male enduro, stoji kolem 300,– a syn na nem jezdil od roka. Od dvou drandi na koloodrazedlu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže klasicka plastova za tech cca 300, co maj vsude..?
ja ted koukala na tohle http://m.alza.cz/…-d523266.htm ale to zas nevim jak dlouho by mu to vydrželo.. jako že by z toho asi rychle vyrostl.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vzala bych profláklé malé Enduro. Většina dětí na něm jezdí, je stabilní a hlavně nemá široká kola, takže dítě do nich nekope a naučí se na něm jezdit velmi rychle. Právem patří mezi nejoblíbenější. Měli jsme přímo Yupee a kluk se na něm vyřádil, pak jsme přešli na koloodrážedlo: http://www.yupee.cz/…dlo-plastove
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klasicke male enduro, jedno kolecko vepredu, dve vzadu. Kolem 15 mesicu na nem umely obe dcery
Neboj, za rok se rozsoupnes, prvni dceri jsme ve 20 mesicich pakm kupovali firstbike (koloodrazedlo) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn dostal k prvním narozeninám Puky Wutsch. A je fakt skvělé. Malý má 14 měsíců a po bytě už si to krásně štráduje. ![]()
My jsme klasické Enduro nechtěli, protože v terénu nám přišlo hodně vratké a my máme na chalupě dost kopečkový terén ![]()
Příspěvek upraven 16.04.14 v 12:01
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veronika6913 to ne to nebude na ven, je strašně nízko u země ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Se vtírnu s dotazem… Musí už sama chodit? Malá chodí kolem nábytku, za ruku, sama se odváží na max 5 kroků, ještě se prostě bojí pustit. Může už mít odrážedlo nebo máme počkat až se odhodlá a bude sama chodit (aby to bylo do maturity
)?
- Citovat
- Upravit
@veronika6913 dcera odrážedlo dostane teprve v neděli, takže zkušenost ještě nemám. Doma máme to klasické enduro, jedno kolečko vepředu, dvě vzadu a to jí nechám až na dýl, je dost vratké, malá se o něj opřela ahned jí to ujelo, takže jsem pořídila rolocykl, ten má dvě a dvě kolečka a snad to bude dobrý. Co jsem četla, tak dost lidí si h ochválí. Četla jsem i názorn ějakého odborníka, že doporučuje odrážedlo se čtyřmi kolečky, právě z důvodů, že si dítě bude za pomoci odrážedla stoupat a při prvních krůčcích je to lepší. To s třemi kolečky, že je prostě nestabilní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ja pridam praktickou zkusenost, meli jsme Puky wutch a pak klasicke enduro, a na prvni krucky asi stabilnejsi ctyrkoleckove puky, ale behem mesice jasne vyhralo trikoleckove enduro. Tak jsem po pul roce mile puky prodala (dcera na nem nechtela jezdit, preferovala trikoleckove enduro) a druhe dceri uz jsem dala pouze enduro rovnou. Jo, je nestabilni, ale dite se to behem mesice v pohode nauci a pak nekope do prednich kolecek nohama, coz byl hlavni duvod, proc puky nechtela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucky.girl Rolocykl je nestabilní totálně. Úzký, hrozně lehký, kolečka blízko u sebe, řidítka strašně nízko, sedák od řidítek daleko. Pro malé dítě to rozhodně není. Děcka ho mají na doma, venku by se na tom kluk zabil. Pokud nevyhovuje Enduro, Rolocykl rozhodně tuplem nebude.
@Bauli Pro samostatně nechodící dítě odrážedlo ještě moc nebude. Takové dítě je ještě nestabilní, neudrží se na tom, natož se k tomu ještě odrážet. Kluk mi obchází nábytek od 7 měsíců, teď v 8 stojí bez opory, za ruku nevodím, nedovedu si představit, že bych ho měla posadit na odrážedlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fima je to možný, že bude ten rolocykl k ničemu. Je jasný, že to bude mít zatím na doma, ale tak koupilo se už takovejch kravin, že jedna navíc se v tom už ztratí.
Uvidíme po neděli, jestli se jí bude líbit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od kdy odrážedlo
Ahoj,
my jsme malému koupili Puky Pukylíno v 10 měsících, kdy obcházel nábytek.
Naučil se na něm během několika dnů a řádil na něm doma i venku, bylo parádně stabilní, neničilo podlahy v bytě a venku bylo oproti enduru krásně tiché.
Od 18.měsíců jezdí na Puky LRM (koloodrážedlo) po 3 dnech jezdil jako ďáblík.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit