Helma na kolo
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
helma na kolo
Jak velké se dělají pro děti? Ty nejmenší? Já našla od 48cm, což nám by bylo velké. Verunka už začíná sedět a sedat si, tak myslám, že bysme tak po těch 9m. mohliu jezdit na koleš. Ale myslím, že v té době bude mít hlavičku tak 45cm, vyrábějí se takhle malé helmy, případně, kde na netu?
Díky, Alenka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
my máme taky obvod 45 a helmičku jsme koupila XS (menší se těžko dělají) je tam psáno od obvodu 48, ale je nastavovací a když se vzadu ten ventilek co nejvíc utáhne tak jí to sedí (navíc většinou pod helmou má ještě klobouček nebo čepku aby jí nefoukalo do oušek). Takže doporučuju koupit tu nastavovací - mě stála 420kč v spec. obchodě na kola.
Jinak na kole může dítě jezdit až bezpečně sedí, ale to jistě víš.
Klaris
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
já jsem viděla tu nastavovací za 399,– a příjemně mě překvapila cena teda. Bylo to v Hervi´s sportu a taky byla od 48 cm (různé barvy).....
Bubu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem viděla nejmenší od 48 cm, máme ji od firmy Bell, velikost jde nastavit vzadu kolečkem a v cykloobchodě stála asi 450,– Kč. Malému je rok a sedí mu super, má obvod hlavičky 48 cm. Mladší dítě bych ale na kole nevozila, leda kdybych měla polohovací cyklosedačku, co jde sklopit trochu do lehu nebo jen na krátkou vzdálenost. Ten úhel sezení mi přijde pro mladší mimčo ještě celkem drsný. Ale to si musíš uvážit sama.
evitka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky potřebovala bych radu. Koupili jsme si kola a chceme začít jezdit, máme i sedačku ale ještě potřebuju koupit helmu. Dceři je 13 měsíců a má obvod hlavy 46 cm, tak vůbec nevím, co vybrat. Viděla jsem helmu s tím utahovacím páskem ale je to bezpečné? Popř. jezdíte někdo s takto malým dítkem na kole, jakou helmu máte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verca1989 loni jsme kupovala v Hervisu, značka Alpina, cena přes 1000kč. Tehdy jí byl rok a OH měla 42cm. Vzadu je takový kolečko na utahování/povolování. Sedí jí dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verca1989 malá má hlavičku 45cm a koupili jsme v intersportu helmu xxs značka Cytec. Bohužel ještě jsme jí ne využili v terénu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malá má z Hervisu, je nastavovací, takže jí nosila, ikdyž měla obvod hlavičky jenom 46cm a má jí do ted, kdy má už obvod 52cm.
- Citovat
- Upravit
Můžete mě někdo poradit kde v Praze mají kvalitní dětské helmy na kolo? Za přijatelnou cenu? Popřípadě jaké značky Vám vyhovují? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit