Polohovatelná sedačka na kolo
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
sedačka na kolo
Ahojte maminky, už nějakou dobu hledám na netu starší sedačku na kolo polohovatelnou, ač jsem prošla už kdeco, inzerátů jsem našla pomálu, nemáte některá nějaký tip?
Ahoj Andrea
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Starších sedaček v bazarech je opravdu málo. Taky jsem nic moc nenašla. Tak jsem si minulý týden objednala HAMAX SIESTA (je polohovatelná). Už se nemůžu dočkat až ji budu mít a budeme moc drandit na kole. Na netu ji mají asi za 2490,– Kč a z kamenného obchodu ji budu mít asi za 2800,– Kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky tak to jste mi vyrazily dech 2800kč za cyklosedačku?chtela jsem koupit proutený košík na kolo který se dava na přední řidítka.Abych na malou viděla:Do kolika let je ta polohovatelná sedačka?Míša
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hamax Siesta
stříbrná/modrá
cena za ks vč. DPH:
2490 Kč
samonosná cyklosedačka (není pod ní potřeba nosič) s možností plynulého polohování úhlu sedáku a s výškově nastavitelnými opěrkami nohou
- vhodná již od cca 9 měsíců (dítko musí ale dobře umět sedět)
- použitelná do 22 kg (cca do 4-5ti let)
montuje se pouze držák na sedlovou trubku rámu
nosné ocelové vzpěry i se sedačkou lze velmi snadno z držáku vyjmout, sedačku lze na vzpěrách zajistit v různých vzdálenostech od sedla kola, velmi dobré pružení nosných vzpěr zajišťuje maximální pohodlí dítěte při jízdě
Hamax Siesta je nový TOP model sedačky HAMAX
Hamax Siesta má stejný systém upínacích popruhů, který zaručuje větší bezpečnost dítěte v sedačce, protože na jeho upnutí stačí jedna ruka,druhá ruka je volná pro držení jízdního kola. To zvyšuje bezpečnost při usazení dítěte do sedačky.
Hamax Siesta umožňuje sklopení dozadu až o 20 stupňů. To je nejvíc ze všech sedaček nabízených na našem trhu. Sedačka je konstruována tak, že se při naklápění neměmí poloha těžiště směrem dozadu.
To vše je zárukou bezpečné a komfortní jízdy vašeho dítěte. - možno přikoupit další držák cyklosedačky nyní jen za 590 Kč - pro velmi snadné přemísťování z jednoho kola na druhé
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky zrovna patram po nejake cyklosedacce, v bazaru u nas byvaji casto, ale ted zrovna ne, jak jinak ![]()
Taky jsem patrala po internetu a nasla jsem vsechno nad 2000Kc. A vcera manzel neco shanel na kolo a v cykloobchode ji meli za 1700 vc. nosice, nebo nepolohovaci za 1400. Pak jsme jeli nakoupit a nahodou jsem zahledla ve vyloze reklamu na komplet - sedacka, helma, drzak piti a jeste neco, co uz si nepamatuju za 1500. Byl to bud Intersport nebo sport Drapa. Ale sedacka nebyla polohovaci a nebyla jsem uvnitr, takze nevim, jak vypadala.
Tak snad ti to k necemu bude.
mroe
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Četla jsem test cyklosedaček, fakt hrůza
Z 15 prošly 2 (hamax sleepy - ta je polohovatelná, OK baby Ergon). Ostatní ne. Některé si prý dítě samo jednoduše rozepne bezpeč. pásy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Alenko, kde jsi ten test cetla? Na netu? nemas odkaz? Taky by me to ted zajimalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
co tato sedajda: http://www.ikolo.cz/index.php?… ? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem po různém hledání našla pár sedaček, nemáte někdo nějaké zkušenosti se sedačkou OK BABY SIRIUS?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Snehu - to je ono http://www.nakole.cz/…/clanek.php3?…
Povidalek - mě se taky líbí, koukala jsem na ni na netu. Pak i v obchodě, a to už ve zkutečnosti nevypadá tak pěkně, prostě obyčejně - za tu cenu
Má taková kolečko mezi nohama, kde se upravuje ten sklon.
Alenka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cyklosedačka
Ahojky,
já jsem před 14-ti dny koupila cyklosedačku OK BABY ERGON a jsem naprosto spokojená. Malému se v ní moc líbí a mě se jede na kole bezvadně, vůbec ho necítím, nepřevažuje a nic. Tahle cyklosedačka nemá sice polohování (taky jsem o něm přemýšlela), ale nějak mi ani nechybí. Možná, že se využije spíš při delších jízdách na kole, aby v ní mohlo dítko usnout. Franti by normálně lehce položený nevydržel sedět, vadí mu i sklon v autosedačce, chce sedět pořádně. A zdřímnul si v klidu opřený o moje záda i v téhle sedačce, takže já jsem se sedačkou naprosto spokojená.
Veronika a František
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já jsem nakonec koupila sedačku dopředu na kolo přede mě a jsem mooooc ráda. Takhle si s prďolou „povídáme“ a ukazujeme všechno možné a děsně si to užíváme. Je ale fakt že nejezdíme žádné dlouhé trasy. To bych si asi pořídila taky tu dozadu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit